Кои са трите причини за отказ от секс?

Стресът е водещ
19 мар 2017 23:00, Михаела Лазарова
5
Кои са трите причини за отказ от секс?
Снимка: outnow.ch

Много двойки изпитват липса на сексуално желание. Лошото е, че повечето хора свързват това с липса на любов, разбирателство или пък наличие на изневяра от страна на единия партньор.

С течение на времето отношенията се влошават поради съмнения, несигурност, напрежение. Според изследванията обаче има три основни причини за липса на желание за секс и те са далеч по-прости, отколкото си мислим. Кои са те?

Изтощение

Изтощението ни дебне всеки ден. Ежедневието ни е натоварено с работа, ангажименти, задачи, отглеждане на деца, мислене за бъдещето и осигуряване на финансова обезпеченост. Средностатистическият човек работи до краен предел, след което вечер се прибира и първото нещо, което искрено желае да направи, е да легне на дивана и да си почива. Сексът определено не е първото нещо, за което ще се сетите след изтощителен ден.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кое си требе, то си иска. Като няма в къщи, има навън. Цинично, но вярно!
3
0
 
6
 
! Отговори
Михойчо Пиндирашков преди 7 години
До като сам цар на лъскането роб на мидата няма да стана.
2
2
 
7
 
! Отговори
x преди 7 години
Не бе, просто не ти се прави за 2377475 път с един и същи човек.
1
0
 
6
 
! Отговори
Друга причина преди 7 години
Майка му се е оплакала от безсъние. Когато е в такъв период, тя през 10-15 минути наднича в стаята ви по всякакви поводи. По-добре да му откажеш, отколкото да се окажеш в конфузна ситуация, а свекървата после да разказва на приятелки и роднини колко безотговорна снаха й се е паднала. Вместо да се грижи момчето да спи повече, тя му досажда с креватни гимнастики, без_срам_ницата!