Защо връзката с по-възрастен мъж е вълнуваща?

Зрелият мъж привлича женското внимание със своето самочувствие
114
Защо връзката с по-възрастен мъж е вълнуваща?
Снимка: Reuters

Всеки, който е имал дълга връзка в живота си, знае, че не е никак лесно да се поддържа страстта и има множество предизвикателства. Когато обаче има и голяма възрастова разлика, и то в полза на мъж (говорим за разлика от минимум 10 години), нещата стават много сериозни.

Връзката с по-възрастен мъж определено има множество предимства за жената, както и някои недостатъци. Вижте кои са те.

Предимства

Мъжът е финансово стабилен (в повечето случаи)

Когато една жена започне връзка с доста по-зрял възрастово мъж, обикновено намира за негова привлекателна черта доброто му финансово положение. Няма да излъжем, ако кажем, че за жените това е важно, не защото са материалисти, а тъй като това е признак, че мъжът е отговорен и способен да се грижи за семейство.

Край на SMS игрите

Връзката с по-възрастен мъж има това чудно предимство, а именно, че господата не се занимават с писане на текстови съобщения, криеници и прочие. Те са директни, знаят какво искат и го казват направо в един телефонен разговор, точно и ясно. Не се занимават с игрички и тийн свалки.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе аз съм на 35 и 40-45г.мъже ми се струват доста стари и някак си не се виждам с такъв. Предпочитам мъже малко под или над моята възраст. Познавам доста млади жени( 20-25г ) които направиха компромиси с по - възрастни мъже, но в 98%от случаите става дума за материален интерес или комплекс.
76
0
 
0
 
! Отговори
немедик преди 6 години
В листовка към таблетки против гъбички прочетох, че са противопоказани при лекарства за депресия. Може ли някой от спорещите тук медици да обясни връзката? Преди 3, мисля, години четох във вестник ..., че има дегенеративни заболявания на мозъка, които се причиняват от гъбични инфекции.
75
0
 
3
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Не ми цитирайте глупости от Откраднат живот . Повечето неща във филма бяха неточни.... Ама то и едни специалисти са ги консултирали...да ти падне шапката...
74
3
 
0
 
! Отговори
доц.Захариев преди 6 години
Ами представете си Стилянова, стоят и повече от две години 80% от жените в държавата са поголовно заразени с кандиди докато дойдат в кабинет и вече нищо не може да се направи за тях .Кистата е доброкачествено образувание само и единствено във вашият малък,игнорантен и непретенциозен мозък Стилянова .Кистата е класическо раково-туморно образувание,показващо дефект в имунологичният статус на пациента.Вие познавате ли качествен болен от Спин Стилянова?
73
0
 
3
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Доц. Захариев аз не си представям някой 2 години да стои с гъбички, особенно в острата им форма . Вие виждал ли сте такъв човек ?
72
0
 
2
 
! Отговори
Неа до доц. Мазов преди 6 години
Кистата е доброкачествено образование . Не виждам как могат да се облагоделстват .... Рак се получава от много други неща . Но най -често е съвкупност от фактори .
71
3
 
0
 
! Отговори
доц.Захариев преди 6 години
Ако езика ви сутрин е бял и имате лоша миризма долу или течения значи имате гъбична инфекция.По ръце и крака ако сте с гъбички или с бели петна под ноктите това са гъбички натрупани стават кистозни формации и рак.Ако ги имате имате тежка форма на кандидоза.И трябва да я лекувате с антимикотични вие и тези около вас.Ако не се лекувате за 2 г ще сте имунокомпрометиран с Т лимфоцити като тези на болен от СПИН. Пийте си пробиотиците и за аутизма не слагайте на здрави деца ваксини
70
4
 
0
 
! Отговори
доц. Мазов преди 6 години
Изписват им защото са престъпници и се облагодетелствуват когато се разболеят от рак и минат на Химо.В нормалният случай трябва да изписват само флуконазоли интраконазоли или антигъбни препарати от естествен произход. Ведно с пробиотици. Аутизма е основно от ваксините
69
1
 
2
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Аутизма не е от ваксините . Не се знае от какво се получава . Прочети малко повече . Ваксините могат да отключат други заболявания . И една от причините е не самата ваксина а дозата . В България се бият по 5 ваксини за щяло и нещяло. На вън се бие само една . Да не говорим за качеството на ваксините че темата ще тръгне по друг път
68
1
 
2
 
! Отговори
Неа преди 6 години
А защо мислиш че на жени с кисти им изписват прогестерон за да се пукнат кистите ??? Или противозачатъни за да нормализират цикъла ? Гъбичките са друг филм и се получават от почти всичко. От мокри *** до антибиотици .
67
4
 
0
 
! Отговори
доц.Захариев преди 6 години
Кистите се получават на 99 % от гъбни *** кандида албикан кандида глабрата кандида тропикалис.Когато един гъбно заразен пенсионер вкара увреденият си генен материал с над 98% умрели сперматозоиди ,асъщо така и един кг кандиди *** то ставаш резервоари развъдник за патогени и заразяваш и цялотро си домочадие. С течение на времето цялата ти репродуктивна система се увреджа.Хормоналният дисбаланс се получава на 98% от гъбни инфектори вътре в жлезите на тялото.Аутизма е от ваксините.
66
3
 
2
 
! Отговори
а преди 6 години
Не е ли по-логично и ефективно да преглеждаш и лекуваш мъжете щом като те се явяват само нищо неподозиращи преносители?
65
0
 
4
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Кистите и др.женски болести се получават от хормонален дисбаланс , а не от ранен полов живот ....
64
0
 
5
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Аутизма и умствената изостаналост нямат нищо общо с възраста на майката и бащата . Специално аутизма още не е ясно от какво се получава.
63
0
 
5
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Боже колко глупости са изписали доц. Захариев и Защо !!! Имам приятелка която роди на 42 , сега в момента една друга чака първото си дете . Успокойте се малко с коментарите , голяма статистика водите ! Баща на 16 ? И какво точно ще му предложи ?
62
7
 
1
 
! Отговори
доц.Захариев преди 6 години
Преждевремения полов живот,ваксини и болести увредиха жените.Докато сенакани на гинеколог и вече бездетна.Активен полов живот от 12 а на 20г вагината и матката и приличат на кофа за джибри.Целите в гъбични инфекции *** и кисти на яйчници.После хвърлят пари на вятъра за клиники по репродуктивна медицина.Искате да имате здрави деца не ходете с възрастен чички с диабет кандида токсоплазмоза кисти и рак.Идвайте да ви преглеждам 2 пъти годишно доц.Захариев-Свети Кирил /Гинекология /
61
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Младата жена не краси възрастния мъж, а подчертава контраста.Показва и емоционални проблеми , неумение за адаптация към промените в живота.Не искам да порЕсна, както написаха Пипи, Томи и Аника.
60
2
 
2
 
! Отговори
Бенджи преди 6 години
Действителен случай на човек, който вместо да остарява се подмладява. Чудесно.
59
4
 
4
 
! Отговори
диди преди 6 години
Като бях студентка имахме един доц Захариев, който пишеше 6 на закръглени ниски момичета и им подаряваше дневници с катинарчета в който пишеше стихове за тях и надиплените им меса. Сигурно е същия блякс!
58
6
 
4
 
! Отговори
Виц преди 6 години
Странният случай на Бенджамин Бътън е филм направен по действителен случай описващ какво ще роди млада жена лягаща си с пра-пра дядо си вместо със съученик който тя харесва от училище.