Как любовта ни кара да пълнеем?

Връзките и качването на килограми в много случаи вървят ръка за ръка
1
Как любовта ни кара да пълнеем?
Снимка: pixabay

Да имаш стабилна връзка и да се радваш на любовта на половинката си е най-прекрасното нещо, което може да се случи на двама влюбени. Всеки мечтае за това щастие. Но да си във връзка понякога не е най-здравословното нещо на света, особено що се отнася до теглото.

Връзките и качването на килограми в много случаи вървят ръка за ръка. Съществуват 4 основни етапа на напълняване, когато сме в дълготрайна връзка, които често трудно овладяваме.

Първа фаза: Срещите

Когато се запознаем с партньора си и той завладее вниманието ни, започват и първите срещи. На тях няма как да откажем напитка всяка вечер или споделен десерт. Как да кажеш „не“ на сладките първи мигове в любовта?!
Да, обаче това предполага качване на килограми, които бързо ще загрозят красивата ни секси фигура, в която партньорът ни се е влюбил.

Какво да направите: пропускайте обилната закуска, внимавайте какво обядвате. Добре е обедите ви да са богати на зеленчуци и плодове, за да намалите по този начин общия калориен прием.

Освен това е добре да се опитате да се споразумеете по отношение на вечерните срещи. Избирайте алтернативни срещи, в които не се набляга на храненето и питиетата. Също така можете да организирате срещите си по-рано през деня. Те може да са насочени към активности за двойки, например йога за двойки, курс по здравословно готвене за двойки, разходки.

Втора фаза: Когато нещата започнат да стават сериозни

Защо качвате килограми: вие вече прекарвате цялото си време заедно. Срещате се със семействата си, правите първите си пътувания заедно през уикендите, разменяте си истории от миналото, лежейки на дивана и похапвайки нещо вкусно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари