Седмичен любовен хороскоп за 6 – 12 ноември 2017-а

Магнетична ще бъде седмицата в сектора на любовта
2
Седмичен любовен хороскоп за 6 – 12 ноември 2017-а
Снимка; pixabay

Магнетична ще бъде седмицата в сектора на любовта. Ноември започва вълнуващо благодарение на две планети. В същото време романтиката може да бъде нарушена от чувството за несигурност, желанието за притежание на всяка цена. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако сте необвързани и имате любовна болка от миналото, време е да обърнете внимание на тези емоции. Може би се страхувате отново да обичате. Успеете ли да оставите миналото, може да имате положителна промяна в личния живот. Обвързаните Овни могат да получат вълнуващи новини, свързани с финансовото състояние на половинката им. Някои от тях дори ще помислят за инвестиция.

Телец

Телците определено са ударили любовния джакпот и ще се наслаждават на много положителни вибрации с някой специален за тях човек. На 10 октомври Юпитер ще се премести във вашия партньорски сектор за първи път от 12 години.

Това ще отвори сериозни любовни перспективи пред вас. Тези от вас, които се намират във връзка ще се насладят на повече хармония. Вашият владетел Венера, също ще се премести в партньорския ви сектор и ще остане там до 1 декември. Любовта никога не е била толкова магична!

Близнаци

За необвързаните представители на зодия Близнаци, най-добрият начин да привлекат любов в живота си е като положат усилия да подобрят себе си духовно, емоционално и физически.

Възможно е да има нещо, на което е добре да наблегнете, за да намерите това, което искате в любовта. Ако е необходимо направете консултация с любовен терапевт, но знайте, че ви очакват положителни промени в любовта. Възможно е ваш колега да ви очарова.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
0
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Че Юпитер отдавна се е преместил на 10 ОКТОМВРИ. Вижте си статията и не лъжете кандидат влюбените ! Чудя се защо вече един месец ме държи ку...цата !
1
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
измислици..