3 навика, с които отблъсквате и отвращавате хората

Всеки малко или много обича да говори за себе си, но...
Обновена: 11 ное 2017 16:47 | 11 ное 2017 16:46, Михаела Лазарова
4
3 навика, с които отблъсквате и отвращавате хората
Снимка: unsplash

Нагласите и поведението на всеки от нас се различават. Навиците ни също. Понякога даваме превес на отрицателните, без да се замисляме, че са в наша вреда. Вижте три навика, от които трябва да се откажете, за да не отблъсквате хората от себе си.

Себелюбие

Всеки малко или много обича да говори за себе си. Говоренето за себе си е чудесно, когато е в някакви допустими граници. Вашата история за успеха ви може да се превърне от вълнуваща в досадна. Не забравяйте, че вие не сте център на вселената. Постоянното изтъкване за вашето развитие, за вашите постижения, всъщност показва голямо его и може би някакъв дефицит на внимание в личния живот.

Винаги е добра идея да оставите други хора в центъра на вниманието и да обмислите последиците от вашите решения и действия към тях, за да се стимулират едни здравословни взаимоотношения.

Не става въпрос да се поставяте в сянка, но е важно и да комуникирате и да разберете нуждите и щастието на хората около вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
мухахахахаааа преди 6 години
Не знаех, че себелюбието е НАВИК!? Нататък се отказах да чета.
2
2
 
3
 
! Отговори
Ако се ухажвате и: преди 6 години
1. Ако поканиш някого на ресторант, но после се разсейваш докато той(тя) плаща сметката.2. Ако обещаеш на някого да прекарате заедно уикенда или други няколко празнични дни, но после се скатаеш; той (тя) чака да се обадиш, както си обещал(а) и си остава през цялото време у дома, а времето навън е чудесно!3. Ако те е поканил(а) на интимна вечеря у тях, подредил(а) е чудесно богата трапеза, а ти, сядайки, се изпуснеш и пръднеш гръмко.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези навици може да не са приятни ,но няма смисъл да се занимавате с тях, те показват само едно липса на самочувствие, просто си оправете самочувствието и вярата в себе си ,останалите неща се подреждат.Защото нямате нужда да занимавате с себе си целия свят при условие цените,нито нужда да доказвате че останалите са по малко стойностни от вас(отчаяност на липсата на самочувствие), както и съчувствие за това че нямате самочувствие.