Тайна, тайна, но трае едва... 20 минути

Клюките в офиса оказва се разнасят мълниеносно
27 ное 2017 13:15,
7
Тайна, тайна, но трае едва... 20 минути
Снимка: Pixabay

20 минути една тайна наистина е тайна, пише БТА. Оказва се, че близо две трети от хората не могат да мълчат дълго, когато разберат нещо за чужди хора.

Това сочат резултатите от проучване, направено във Великобритания. Допитването е осъществено сред 2000 души.

Една пета от хората е трудно да запазят офис клюките само за себе си, въпреки че са се зарекли да си мълчат. Жителите на Острова не крият, че склонността да клюкарстват е един от най-големите им недостатъци.

Над десет на сто от участниците в анкетата признават, че не са в състояние да опазят в тайна необявената връзка на свой близък приятел.

Приблизително същият процент индивиди не могат да си "траят" за счупени предмети. Бременността също е сред любимите теми за клюкарстване.

Според авторите на проучването обаче се намират милиони жители на Острова, всеки от които съумява да опази 20 тайни годишно.

И докато за повечето хора е почти непосилно да не разгласяват чужди тайни, близо десет на сто предпочитат да си мълчат за собствените си хранителни привички и най-вече за страстта си към шоколада.

Или по-скоро за количествата, които поглъщат.За да намалят чувството си за вина, над две трети от британците броят калориите в сладките изкушения. Това обаче не им пречи "виновно" да продължават да се "тъпчат" с тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тайна се пази от двама души, има ли трети вече не е тайна.В горе посочената статистика се разглежда само какво прави четвъртия или петия в тази тайна.Което въобще не статистика колко може да пази тайна човек.Лично аз не познавам човек който да не може да пази тайна, разбира се под пазене на тайна се разбира че и двамата чиято е тайна ,съзнават че това е тайна.Издаването на тази тайна е възможно само ако един от двамата прецени че това вече може да не бъде тайна и може да каже на трети човек.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Но,това са две различни неща!Жестока грешка!!!No,coment.
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кое е по ужаснo,ако трябва да го претеглиш!? В това някой да те предаде по този начин,както си описал по-долу.Или някого на който вярваш до мозъка на костите си и обичаш със душа и сърце и ти изневери!?Имаме доверие и в двата случая.Просто така с лека ръка някой си позволява да те оскверни.Без да си дава сметка и ясна представа за нещата.За да не бъде лъжец,забележи.Да си казал на някой случайно да излъже заради теб!?Не! Явно предателството и лежата се слагат от някои хора под един знаменате
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбирам хората, които споделят тайните на другите, без съгласието им. Да се довериш на някого и след това да те предаде е ужасно.
2
0
 
8
 
! Отговори
Илко Замарина преди 6 години
какви 20мин аматьори..
1
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не съм лицемер и никога няма да бъда, когато знам нещо гнусно и долно за някой трябва да го споделя, защото ако премълча ставам лъжец а хубавите неща никой не иска да са скрити ,така че много ви здраве. Стани предател, но не и лъжец.