10 ясни знака, че Той е влюбен до уши във вас

Изобщо не възразява да контактува със семейството ви
9
10 ясни знака, че Той е влюбен до уши във вас
Снимка: pexels

Мъжете и жените имат коренно различни изразни средства, що се отнася до чувствата. Мъжкият и женският мозък разбират света различно. Устроени сме да мислим и реагираме по характерен за съответния пол начин.

Не е тайна, че жените изразяват чувствата си много по-лесно и многословно от мъжете. Представителите на силния пол не се славят с красноречивост, но пък залагат на жестовете.

В много случаи жените не успяват да разтълкуват мъжкото поведение, защото разбират жестовете и знаците по различен начин. Затова е лесно да се объркат и да пропуснат любовта.

За да няма объркване, вижте кои са най-красноречивите признаци, че един мъж е влюбен до уши във вас!

1. Той ви слуша и чува онова, което казвате.

Щом не се прави, че просто ви слуша, докато информацията му влиза през едното и излиза през другото ухо, значи наистина чува какво казвате. Само влюбен мъж би го направил, за да разбере от какво се интересувате и какво е важно за вас.

2. Той се съгласява с вас.

Само един влюбен мъж би си признал грешките в името на любовта, дори това да е измъчващо за него.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: любоввръзкивлюбен мъж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бил готов на всичко за вас!Защо тогава се е докарал до там да се разделите!? Някой път е твърде късно.Жена не иска вече или е в друга връзка. На мъжа, нищо друго не му остава освен да приеме факта и да си продължи по пътя. Жени бол.
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 4Значението на думата "слуша" е много обширно понятие. Слушат децата. Стабилния и здрав мъж,изслушва от уважение от куртоазия. Защо трябва да ви лъже? Готов е! Той е готов да живее с вас,като чета.Нещо иска да сте с него пак ли? Готов е! Чета че готов на всичко в името на вас. Само да се чувствате добре.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2Явно, бащата играе важна роля по отношение връзките с мъже ,относно дъщеря си.А мъжете ревът "жените са с мен заради парите".А жената ,какво да каже!?"Той не харесва мен,а баща ми!" Бащата ако е влиятелен човек.Жестоко е!Всеки ти се мазни едни фалшиви отношения и приятелства, дори и с човека с който спиш в един момент ще се окаже ,че не е толкова влюбен, колкото умело го играе.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
готов е да ви слушада се съгласява с васда ви лъже че сте красивасамо и само да Ви го втъкнеа това е знак че ви обича
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки може да прави тези неща, за да се хареса на другия и да постигне някаква цел. Тези признаци не говорят за любов.
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък останах с впечатлението, че в този материал е описан мъж, който се е амбицирал "да хване" някое момиче - притежателка на солидна зестра или щерка на именит баща.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слуша я защото лошо му се пише!Избира дрехи с нея ,защото ще има луд скандал( пак *** си купил) не може се обличаш така.Някои мъже си плащат спокойствието със пари други с разбиране.Това се чете в статията.Готви очевидно тя не може и да готви!