Защо имаме нужда от повече от един партньор в живота си?

Редица изследвания показват, че хората имат нужда от разнообразие
15 дек 2017 23:00, Михаела Лазарова
119
Защо имаме нужда от повече от един партньор в живота си?
Снимка: Reuters

Да се омъжа и да живея дълго и щастливо до края на дните си като в приказките! Това си пожелава всяко момиче, копнеещо някой ден да срещне своя принц, с когото да остарее.

Нещата в живота обаче не стоят така винаги. А и не всеки желае да подари целия си живот само и единствено на един партньор.

Редица изследвания показват, че хората имат нужда от повече от един партньор в живота си, за да се чувстват щастливи.

Ако и вие усещате, че не сте създадени за един човек, вижте кои са признаците, че не желаете и нямате нужда да останете с един партньор за цял живот.

Вие сте крайно независими

Не обичате да зависите от друг човек, още повече мъж. Предпочитате да се справяте сами в живота, да не давате обяснения на някого, да решавате какво ви се прави в събота вечер без да се съобразявате с нечие мнение. Изобщо, вие сте изключително независим и свободолюбив човек!

Имате свободен дух

Не обичате да се задържате на едно място задълго, камо ли да поддържате една връзка с години. Това ви изтощава. Винаги имате нужда от разнообразие. Скуката ви потиска и прекършва крилата ви. Нуждаете се от нови предизвикателства и хора, от които да черпите опит и вдъхновение. Така е и с връзките ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
3
 
23
 
! Отговори
Неа до 76 преди 6 години
Да не ти пука че жената която е с теб спи с друг ?! Това е не само дебелокожие ами и простотия . Вместо да се радваш че друг я задоволява , можеш да опиташ и ти като излезеш от зоната си на комфорт . Какво може повече другия , което ти не ? Какво пък чак толкова ще и хареса , което на теб да не ти хареса ?
65
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До опитен суингърТи си развратник.
64
20
 
8
 
! Отговори
опитен суингър преди 6 години
Как да преодолеете ревността и да се подготвите за суинг ?Няма напълно неревниви хора ,ревността се преодолява с времето ,на мене ми отне около 6 месеца ! Когато правите секс с жена си ,фантазирайте си ,че правите суин ,но не й казвайте ! След секса ще се активира чувството ви за ревност и ще съжалявате ! При следващият секс пак фантазирайте същото , след секса пак ще се активира чувството за ревност и пак ще съжалявате ! Постепенно с времето ще свикнете и няма да съжалявате ! Вече сте готови !
63
20
 
9
 
! Отговори
опитен суингър преди 6 години
До НеаСуингът се прави когато и мъжът и жената не са ревниви! Ако дори само единият е ревнив не може да става дума за суинг! Тогава вероятностите са 2 или да си подтискат чувствата и вечно да си останат верни което е по-малко вероятно ,или пък да си изневеряват скришно ,което е по-вероятно! За суинг огромната роля се пада на мъжа ,той трябва да убеди жена си ,че не е ревнив ,че няма нищо против от подобни сексуални връзки ! Жените са плахи и никога няма да предложат суинг дори и да не ревнуват
62
7
 
2
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
А Шошана намериха ли я?
61
0
 
14
 
! Отговори
Неа преди 6 години
В предишна връзка са ми изневерявали . Изневерявали са ми и с мои приятелки . Предателството не ми действа възбуждащо ... Трябва много да не се харесваш за да спиш с тоя ,тая и онзи и оная ...без подбор ... и за малко ..
60
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НеаТя точно това заслужава. След като го следи толкова, фрийк контролката, тя несъзнателно събужда желанието на мъжа й за извънбрачна връзка- вид бунт срещу тиранката.. А иначе той, явно, си е доказан чехлю....
59
1
 
8
 
! Отговори
Неа преди 6 години
И с другата отношенията му са много по стабилни , здрави и щастливи , отколкото с жената която го контролира . Забравих да напиша че секс не прави с жена си , защото една такава жена само подтиска истинското желание и природа на мъжа Той да е ... Не съм съгласна че суинга е решение за каквото и да е в отношенията . По скоро и той маскира ...може би страхове ...да се изразяваме , да бъдем ...и че няма да бъдем приети такива каквито сме ...
58
4
 
6
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
То хубаво:"....докато смъртта ви раздели.", ами ако не е "моя" човек? Просто не се получава. За да си орел се иска понякога търпение, себеуважение и уважение към партньора, за да намерите сили да останете или разделите. И никога не е късно за следваща, нова стъпка.
57
0
 
13
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Не разбрах суинга с ревниви или не ревниви е ... Първо това . Второ здрави са само отношенията в които свободно можеш да се изразяваш . Ревоността е пагубна за една връзка !!! Ще ти дам пример . Мой приятел е женен от 15 години . Жена му го следи на всяка крачка , постоянно и дава отчет , до магазина не може да иде спокойно както се казва . Не излиза с приятели , общува само с подбрани от нея онлайн . Съобщенията се следят . Мъжа обаче въпреки че е подложен на това си има друга от няколко години
56
1
 
7
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Ами ...тези електрони със свободния дух не са много щастливи ... А и крайната им цел е доста поизмислена ...и измамна ...
55
6
 
13
 
! Отговори
опитен суингър преди 6 години
До НеаЗащо да не казваш на партньора си кво ти харесва в секса и че малко ти е омръзнал ?! С нормален мъж и с нормална жена можеш да споделяш всичко и ти гарантирам ,че ще бъдеш разбрана ! Друг стои въпросът когато срещу тебе стои ревнивец ,тогава естествено е да не споделяш такива работи ,а направо да изневериш скришно и да продължаваш да се правиш на " вярната съпруга " !
54
2
 
12
 
! Отговори
постижима цел преди 6 години
нямаш нужда от повече от един партньор в живота си ,,свободен дух,, хахах всеки си търси гнезденце уют тишина любов,където да се чувства себе си необезпокоен от ,,външни,, брак се казва и това е безценно за тези ,които го живеят и не желаят ,,чужди вмешателства,, гонят ги та до златна сватба но вие не го разбирате лесно е да си пуйка пуяк не орлица или орел орлите са верни за цял живот пуйките не
53
0
 
8
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Съгласна съм само с изречението" Щом ревнувате ще ви изневеряват . " Останало няма място с нормалните и здрави отношения в които казваш на партньора всичко - какво ти харесва , какво не ти харесва и че вече ти е омръзнал .... По добре не имитирайте близост .
52
0
 
7
 
! Отговори
Неа до 71 преди 6 години
Не , аз като цяло имам непоносимост към пияни хора . И на снимка и на живо :)
51
2
 
14
 
! Отговори
Неа до 68 преди 6 години
Чакай , чакай . Вчера една колежка ми разправя , че с мъжа имат брак 25 г. Тя знае че той спи с други . Правела се че ревнува , той да си мисли че се ядосва и го обича . Даже от време на време му правела панаири да изглежда по достоверно .... Тя всъщност каза че не го обичала ... А сега кажи кой е по прецатания и за какво е цялата тази работа ? Двама човека се преструват че между тях иманещо ? И що така ?
50
5
 
0
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
До НеаЯсно. Не харесваш пияна MaйMyнA на снимка, а на живо те е страх да срещнеш.
49
2
 
16
 
! Отговори
Неа преди 6 години
На мен ми прилича на липса на привързаност , липса на умения за изграждане на трайни взаимоотношения и т.н и т.н . Все липси ... Защото какво му пречи на свободния ти дух да си е свободен и с партньор ??? Или под свободен дух се разбира пране ??? Не разбрах ..
48
10
 
2
 
! Отговори
Чукачев преди 6 години
Чу ка нето сближава, освежава и нови сили дава ....
47
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Михаела, бравос! Безценна си. Довечера възхвали и педофилията, пред Коледа и инцеста и да се приключва.За другото _ бе всеки си помисля за чуждо, на всеки вероятно може да се случи да кръшне. Щастлив съм си с жената, имам приятели с къде по-дълъг стаж и те така , просто невероятни хора са, за пример. Та всеки сам си носи кръста. Крис Рия го изпя отдавна ..