8 храни, които действат като виагра

Хапвайте орехи и диня
16 дек 2017 23:00, Михаела Лазарова
19
8 храни, които действат като виагра
Снимка: pexels

Как стимулирате сексуалното си желание с партньора? Знаете ли, че нарът, освен че има множество ползи за здравето, действа като естествена виагра? Това се дължи на способността му да подобрява кръвообращението към гениталиите.

Друга храна, която влиза в този списък, са аспержите. Тъй като те са богати на фолиева киселина и витамин Е, спомагат за повишаване на плодовитостта при жените, освен че действат като отлична естествена виагра. Кои други 8 храни е добре да добавите към менюто си с любимия човек за повече страстни моменти в спалнята?

Черен шоколад

Романтика, шампанско, приглушена светлина и хубави бонбони с черен шоколад. Той трябва да бъде част от вашите специални моменти, защото повишава настроението и помага за намаляване на стреса. Това е чудесна храна, която също подобрява чувствеността, а магнезият в нея насърчава кръвообращението.

Спанак

Известно е, че е една от най-здравословните храни в света, поради изключително богатия си състав на витамини, може да благоприятства сексуалната функция при мъжете и жените. Зеленчукът съдържа желязо, магнезий и витамин Е, което го прави действащ като естествена виагра. Освен това подобрява кръвообращението към половите органи, което е важно за интензитета на оргазмите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
ivanov преди 6 години
kamagra jel i nqma problemi, kvo e tui tuka ima tuka nqma !
13
0
 
2
 
! Отговори
Фаскин преди 6 години
Ми то по-добре да си купиш 25 мг Виагра, за кво да ядеш спанаци, шоколади и другите не ги четох изобщо... Истината е една, не ти ли става от тази жена, ни спанак ни боб ще помогнат. Търси друга вече...А онзи Кънчо с пчелния прашец, такива глупости е написал, чак е смешно да се чете ))) Да не се подлъже някой да го пие това, че ще оцапа кълките )))
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз от спанака се подувам и става една....
11
0
 
4
 
! Отговори
11 преди 6 години
За бананиите специално се сещам само за един начин да действат кат виагра. Същото е и за краставиците - безотказни са!
10
0
 
6
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
какичка, то ако е само от витамин Е, ако се нагърмя с кисело зеле и лют пипер, требва да те обръщам като дедо коледа- вълнен чорап...
9
0
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Кънчо Путкодеровако требва да се зобиш да потретиш, имам лоши новини за тебе. по добре ползвай 2 молива и ролка цитопласт, да е сигурно че нема излагане.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък казвам фафли с лимоната. У казармата като бяхме сутрин одеялото все на палатка стоеше.
7
6
 
7
 
! Отговори
Кънчо Путкодеров преди 6 години
Пчелен прашец по чаена лъжичка,смесен с кисело мляко и мед за вкус.Ефекта е не дубъл,а потретване.Пчелният прашец съдържа растителни хормони,равносилни на животинските,а и е Менделеевата таблица от микроелементи.
6
1
 
41
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Ако жена ви е разпусната, неподдържана и затлъстяла лелка аспержи, ни спанак ще ви помогне! Виж, некоя 20 годишна натокана цепенячка може и да ви размърда мекицата, колкото и да е мека! Това е братя голата истина-който каквото ще да ви разправя!
5
0
 
34
 
! Отговори
Пепо преди 6 години
Колкото от тези храни да ядеш, ако имаш ядове в бизнеса цял ден, може да не вдигнеш самолета. Както се казва в оная приказка:-Каква Коледа да правиш, ако ти умре прасето седмица преди това!!!
4
2
 
7
 
! Отговори
Еректус преди 6 години
Моркови и лимонов сок...чупя орехи после.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динята хубаво съдържа цитрулин, но кой направи превода за азотната киселина? Азотен оксид (Nitric oxide - NO) e вазодилатиращия елемент. Сега ако прочетете и за фосфодиестерази 5 f alfa, ще изкъртите мивката. Граха защо го няма? Не искате аргинина да подържа образуването на цитрулин и азотен оксид, или превод от ...
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Минко да каже какво яде преди да им се празни на нянките.
1
4
 
9
 
! Отговори
Шоп натюр преди 6 години
Маай спанак с шоколад идиня с кардамони се не бой!