Знаци, че любовната ви афера се е превърнала във връзка

Действията му говорят повече от думите му
23 дек 2017 22:45, Михаела Лазарова
4
Знаци, че любовната ви афера се е превърнала във връзка
снимка: Unsplash

Срещате се с някого. Не е било сериозно, поне до един момент. Всяка връзка в началото си е била незадълбочена и това е напълно нормално.

Някои хора пък изобщо не търсят сериозна и дълготрайна връзка. Срещат се с някого просто за развлечение. Много често обаче нещата преминават на друго ниво. Неусетно партньорът ви започва да се държи по различен начин, който издава възникнали чувства.

Така връзката ви е преминала от неангажиращ етап към любов. Ето и знаците:

1. Той коментира и вътрешната ви красота, качествата, които притежавате. Забелязва вашите реакции и ги анализира. Възхищава се на нещата, които правите. Преди е отбелязвал само външната ви красота и сексапил, които са го привличали на физическо ниво.

2. Започнал е да ви се обажда по различно време през деня, а не само в късните „сексуални“ часове. Тази промяна се дължи на факта, че се е влюбил във вас. Има нужда да ви чуе и да разбере какво правите, какво мислите, как протича денят ви, кога ще се видите. Той не мисли за вас, само когато има нужда от секс, а през цялото време.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Михаелче, това че пишеш редовно статии "Какво да правя с по-по-по-по-по предишния,докато съм с най-най-най-най-най новия" си е твое право. Ти си "модерна,успяла и независима жена",както биха се изразили анорексчикте от БТВ и НОВА.Но какво да правят задръстените и НЕмодерни жени,които не са си сменяло партньора в последните 2-3 месеца?
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подава ви го изключително галантно докато се навеждате... Палтото... нали разбирате..
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знак, че при вас няма любов: на първо място е аферата.