Щастието е избор! 6 начина да бъдете по-щастливи

Имайте смелостта да признаете страховете си, поне пред себе си
18 яну 2018 08:40, Михаела Лазарова
17
Щастието е избор! 6 начина да бъдете по-щастливи
Снимка: pixabay

Щастието е избор. Бъдете себе си, следвайте целите си. Имайте смелостта да признаете страховете си, поне пред себе си, грешките, когато не сте постъпили правилно, бъдете уверени, когато ви трябва помощ и достатъчно мъдри да я приемете, когато ви я предлагат.

За да бъдем щастливи трябва да започнем още днес да поемаме отговорност за собствените си удовлетворения. Така например, ако сме любезни с хората, помагаме на някого в нужда, ние ставаме по-щастливи, дори често да не го осъзнаваме.

Вижте 6 избора, които ще променят усещанията ви

Изберете да бъдете най-доброто, което можете да бъдете

"Успехът и щастието са спокойствие, което е пряк резултат от удовлетворението ви, знаейки, че сте положили усилия да направите всичко възможно, за да станете най-доброто, което сте способни да бъдете" – Джон Дърдън

Никога не се опитвайте да се сравнявате с други. Вместо това се опитайте да постигнете най-доброто. Ако все пак искате да се сравнявате, направете го с ваша по-ранна версия, докато надграждате възможностите си.

Изберете да сте около подходящите хора

Прекарвайте времето си с добри хора, които са умни, успели, позитивно настроени към живота. Взаимоотношенията трябва да ви помогнат, да не ви навредят. Заобиколете себе си с хора, които отразяват човека, който искате да бъдете.

Изберете приятели, с които се гордеете, хора, на които се възхищавате, които ви обичат и уважават. Животът е твърде кратък, за да прекарвате време с хора, които изсмукват щастието и положителната енергия от вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са глупави понятия не искам да бъда , нито щатлив , нито нещастен , искам нормален..
16
1
 
8
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
Михаелче, кажи ми човек как да избере да бъде щастлив след като реално няма право на избор, защото бива потъпкван всекидневно от законодатели и работодатели .
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 8 - Такива хора биват игнорирани и ги молят да напуснат. В края, всеки му е ясно, че плюеш отрова и никой не иска, да се занимава с теб.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** та вдлъбнат хахаНай-трудно е да преборим себе си, ни тази победа е най-сладка.
13
1
 
4
 
! Отговори
jj преди 6 години
Ако го нямаше интернет незнам как щях да се науча да живея...
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката - Скандинавц, който работи като дизайнер, или нещо от тоя род. Ами норално, да е щастлив. Живее в едни от най-спокойните страни. Работата му е по 7 часа на ден, заплатата му е от 50 до 100 лева. Не си е давал зор. Детските градини са безплатни, екскурзиите са евтини, бракове нямат. Ако остане без работа, ще му намерят нова. Ако не му намерят нова, ще му плащат до 4 години за безработица. Всички са спокойни и си гледат децата, приятелите, хобитата и се забавляват.
11
0
 
8
 
! Отговори
тъп та вдлъбнат хаха преди 6 години
За мен щастие ще е да спечеля битката с некъдърността си, за да си намеря работа навън.. Уви, дълги години я водя и за сега няма изгледи за успех...
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да! Никой не ще около себе си хора, които го излагат с действията си пред други хора. И го прави нарочно. Щом е така dilete на телефона да не ви търси повече. Никакво уважение, срамота!
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да! С нацупен и 😡 сърдит човек никой не желае да говори.
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все ще се намери някой, който да оскверни чувствата ви и да ви на тъпче щастието в обувките. Хората са завистливи! Озлобени и нещастни.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Завист е!
6
2
 
3
 
! Отговори
Аман преди 6 години
злобата голяма работа
5
5
 
2
 
! Отговори
извън нестандартното преди 6 години
щастливи когато живеем правилен живот извън правилата съмнявам се
4
3
 
1
 
! Отговори
няма спор не преди 6 години
,,щастлив е този който знае причината за нещата,, *** философия блаженството е духовно щастие мир със себе си с Бог тогава си блажен блажени кротките блажени гонените за правда блажени миротворците блажени когато ви хулят лъжливо заради Мене според истината в Библията блажени духовно състояние не от нищо на снимката
3
3
 
2
 
! Отговори
няма нищо преди 6 години
нищо от натрапени избори
2
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Имайте смелостта да признаете страховете си, поне пред себе си... "Ама разбира се! Мене например, ме е много страх от комунизма. И от СССР и Русия. Не искам да се завръща!
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С неморални хора как да си щастлив от тях иде всичко и всичките нерви.Нищо на всичките ми завистници приятен работен ден и дано да вие успешен