6 любовни правила, които да нарушите

Правило: Никога не си лягай ядосан в леглото
16 фев 2018 23:00, Михаела Лазарова
44
6 любовни правила, които да нарушите
Снимка: pixabay

Не може без правила във връзките. Те са необходими, за да оцелеят хармонията и любовта. Правилата са нужни, просто защото на човек изначално му трябват граници, в които да се вмества. Така функционираме. Иначе се самозабравяме.

Но въпреки всичко това, има някои правила, които абсолютно и безапелационно трябва да нарушите. За доброто на връзката ви е да не следвате подобни стереотипи.

Правило: Трябва да си себе си и да се държиш неподправено естествено, когато си с партньора

Грешка! Колкото и да ви се иска да сте напълно искрени за всичко, което мислите, не сте. Време е да си го признаете. И така е по-добре, защото все пак има някои неща, които човек задължително трябва да запази за себе си. Също така е добре да се научите да потискате гнева си в дадени моменти.

Правило: Сексът винаги трябва да е за взаимно удоволствие

Цялостно погледнато, разбира се, е задължително и двамата партньори да са сексуално задоволени във връзката си. Това обаче не означава, че всеки път трябва да играете една и съща любовна игра отново и отново. Доста бързо ще ви омръзне. Давайте си наслада понякога без да очаквате нещо в замяна. По-забавно е.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
2
 
! Отговори
заради брака преди 6 години
балък не е мъжът който прощава на жена си ,,залитанията,, а много влюбен дълготърпелив мъж жената го оценява рано или късно заради любовта му такива мъже не се срещат често
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БандитТова е женската гледна точка.За мъжът няма по-срамно нещо от това да му изневери жената.
30
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 39Едно е да се гласи както обикновено,друго да си смени изцяло прическа,гардероб и така нататък.А аз не съм ревнив-дал съм й на жената пълна свобода да ходи,където поиска.Само съм й казал,че ако ми изневери всичко приключва.Край.Това означава,че ме е предала.А как да живея с човек,на когото не мога да имам доверие?Жени много-и разведени,и стари моми.Само чакат някой като мен да им звънне.Така че жената си прави сметката.
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 36Не си ли мъничко повечко ревнив!? Радвай се че жената се гласи. Ако някоя, която няма желание за живот и е по-зле от баба ти!? Вечно мрънка, крив и е света не иска дори да си удари един гребен в косата. Някои жени са си просто тутки.Винаги закъсняват! Женска черта! Не виждам нищо притиснително в подобен вид поведение на подобна жена. Не е на всяка цена изневяра! А плод на личното ти въображение.
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 37Е чак пък?Не съм мъжът мечта,ама то такива има само по филмите.За един брак най-важно е да върви секса,да има финансова стабилност и да имате общи интереси като отглеждане на деца.Иначе всеки си има очаквания към другият,които никога не могат да се изпълнят на 100 процента.
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена ти е случила с мъж, като теб. Явно си много възпитан и уважителен.
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 32 На 42 години съм.Имам достатъчно житейски опит и такъв с жените.Когато една жена почне да изневерява си й личи от 100 километра.Почва да се гласи повече от преди,да закъснява да се държи подозрително мило и така нататък.Това ,че има слепи мъже си е техен проблем.А някои нарочно се правят на слепи.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 32Явно е профисионалист. Ти много профисионалистки познаваш виж го ти него. Интересна работа!!!
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 31 Точно така.Жена ми дава всичко от което се нуждая.Затова и аз държа на нея и не й изневерявам.Дори когато е бременна и не правим секс.
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 29Ехе!Яха...биби.А!?
22
3
 
6
 
! Отговори
личи ти на 16 г. си преди 6 години
До АнонименХахаха.Една жена почне ли да изневерява веднага си личи.Това, че ти си се оженил за к.урволяк, не значи, че останалите са такива.Ти ако беше мъж на място, щеше да опъваш чужди жени, без други мъже да опъват твоята ........................................Не си давай мнението без да си натрупал житейски опит !Значи казваш ,че веднага й личи на жета която изневерява ?! Така ще ти изневерява ,че нищо няма да усещаш !Порасни малко и после давай мнения !
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 25Характер,разбирания за нещата. Разбирам! Важното е че в тази жена сега си открил, това което в другите не си видял. Ти си усещаш най-добре! Каквито и да са били предишните ти жени, хубаво ти е било с тях. Остави ли са спомен в теб. Обичал си ги! Това е хубаво. Но, сега ти е още по- хубаво. Така да си и зав бъдеще. Попаднал си на жена, която ти дава всичко от което се нуждаеш. Дай Боже всеки му!!!
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 28Мога само да съжалявам мъже,които знаят,че жена им изневерява и още са с нея.Те са балъците, а не тези,дето жените им са верни.
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 27Е аз съм преспал поне с 50 жени.Всичките ли ми липсват?Все пак не съм турски султан да си правя харем.
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има големи балъци. Жените им им били верни до гроб :))))))) Наивници!!!!
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сами се самонавивате. И малко ви трябва, някой да погаделичка мъжкото ви достойнство и да се скарате с жената. Докато не си дадете сметка, че тя ви липсва и все още ви пука за нея. Защо слушате хорското мнение, а не вътрешния си разум и сърце!? Някъде там е истината за нещата. Ако започнете да говорите за желанията си и предпочитанията с жената ще е друго. Съвсем друго. Жената не гадае какво ти е!? Въображението е голяма работа понякога.
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаха.Една жена почне ли да изневерява веднага си личи.Това, че ти си се оженил за к.урволяк, не значи, че останалите са такива.Ти ако беше мъж на място, щеше да опъваш чужди жени, без други мъже да опъват твоята .
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кой е казал, че са ми изневерявали? Има хиляди други причини заради които някоя жена може да не ми пасне.А съпругата си съм я направил майка на децата ми.Това е достатъчно, за да покаже, че тя е жената на живота ми.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 20Изневеряваха ти? Това плод на твоето лично въображение ли е или си го видял? Явно не са достойни за теб. Дано с тази жена ти е добре и да ти даде, това което другите не са ти дали.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се е находила. А не е честно, спрямо нея. Нали се сещаш, че и взимаш най-хубавите години и най-хубавито време. Дон Жуановци я обикалят постоянно. Ти залиташ по тази..., онази, а тя си кротува. Докато не я отприщтиш със собственото си поведение.