5 неща за любовта, които да не споделяте във Facebook

Искаме да ни видят, да ни харесат, но... винаги има едно но
9
5 неща за любовта, които да не споделяте във Facebook
Снимка: pixabay

Социалните медии са вълната на настоящето и бъдещето. Те промениха начина ни на комуникация и ни накараха да разкрием голяма част за себе си и личния си живот. Искаме да ни видят, да ни харесат, а най-малко бихме искали частният ни живот да си остане такъв.

Може да бъде изкушаващо да публикуваме всяка наша емоция, настроение, преживяване, но определено има неща, които никога не бива да излагаме на показ и това са подробности за нашите любовни взаимоотношения, като:

Не споделяйте интимни подробности

Макар че за вас може да е изкушаващо да споделяте как е преминала поредната прекрасна нощ с половинката ви, опитайте се да се въздържите от коментари по темата във Фейсбук. Тази тема трябва да бъде запазена за вас и любимия човек.

Ако искате да споделите на приятели, отново не го правете в социалните мрежи дори на лично съобщение. Написаното остава!

Не споделяйте лична информация за половинката ви

Може да публикувате лична информация за себе си, но не й за партньора, особено без неговото разрешение, тъй като това е навлизане в личното му пространство. Има неща, които хората искат да си останат частни, ето защо на половинката ви може да не ѝ е приятно да вижда подробности за себе си, които дори могат да я поставят в неудобни ситуации.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: връзкилюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
Определено преди 6 години
личния живот е добре да остава личен и да не става социален.
5
0
 
4
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Снимки на децата , родителите и всякакви контакти ...не мисля че са удачни за публично споделяне . Да не говорим за други подробности ...
4
0
 
4
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Лична информация в социална мрежа ? Няма такова понятие . Разумните хора ползват фб или само за забавление или за реклама ...
3
0
 
7
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Чудесен коментар, 4! Социалните мрежи изцяло се облягат на природната слабост на човека да се сравнява постоянно и с всички; да е по-добър от останалите и да го показва. Аз ги ползвам основно като информационен канал, но и сам усещам как ми трепва любопитството, като видя някакво "действие" на "приятел" (лайк, пост, коментар и т.н.).
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога няма да излагам на показ личния си живот, чувства и мисли във фейсбук, да не говорим за интимни подробности! Хората които правят това са глупави и повърхностни! Да не би в реалния живот да ходя от човек на човек да му обяснявам какво мисля и чувствам, каква музика слушам или му нося мои снимки да ги хареса?!! Или се намесвам в разговор с непознати да си кажа мнението по даден въпрос? Това е абсурдно! Хората като цяло сега са много стадно мислещи и действащи, но това е именно заради социалните мрежи! Искат за всеки да се знае всичко. Не, мерси.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, мише.Няма да споделяме такива неща във Фейса.