Пеперуди в стомаха! 6 сигурни знака, че сте влюбени

Любовта ни помага да сме позитивни, да преоткрием себе си
8
Пеперуди в стомаха! 6 сигурни знака, че сте влюбени
Снимка: pixabay

Влюбените винаги се чувстват различно от останалите. Виждат любимия човек в перфектна светлина, понякога действат прибързано, държат се глуповато. Въпреки това любовта ни помага да се усмихнем, да бъдем по-продуктивни, позитивни, да преоткрием себе си.

Науката казва, че когато сме влюбени не само физически усещаме силните емоции, но като цяло настъпват промени в нас като личности.

Вижте няколко сигурни знака, че може би в този момент и вие сте под въздействието на любовта.

Винаги мислите за него/нея

Ако обичате някого, може да се почувствате така, сякаш не можете да го измъкнете от ума си. Това е така, защото когато се влюбим, мозъкът ни освобождава фенилетиламин, известен още като „любовния наркотик“.

Това вещество създава усещането за увлечение с партньора ви. Но фенилетиламинът се съдържа и в шоколада, може би затова никога не можем да се ограничим до консумацията само на 1 – 2 парченца.

Искате той/тя да са щастливи

Любовта е равнопоставено партньорство, но ще откриете, че щастието на някого е наистина важно за вас, когато изпитвате силни чувства.

Така наречената "състрадателна любов" може да бъде един от най-големите признаци за здравословна връзка, според учените. Това означава, че сте готови да излезете от пътя си, за да улесните и удовлетворите живота на партньора си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без чувствените хора не усещат нищо не влюбените. Без чувствените са станали такива защото много болка са изпитали. И вече не усещат нищо. Но това не означава не изпитват любов. Това са две различни неща.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И не че и че и в двата случая не е хубав секс. Но, въщност е без значение. Отдават значение на други неща.. Чувства се! Трябва да го изпиташ за да разбереш, посланието на значението на тези думи. И да разбереш тънката мисъл на жената.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И не че и в двата случая не е хубав секс. Но, когато има чувства между двама души размера всъщност е без значение. Отдават значение на други неща.. Чувства се! Трябва да го изпиташ за да разбереш, посланието на значението на тези думи. И да разбереш тънката мисъл на жената.
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво любовта е секс, така ли? Любовта не е секс. Като за размера. Си е чисто и просто лаф. Но, ти не разбираш значението всъщност на това!!! Жената казва, че размера няма значение защото е правила секс с надарен господин и не е изпитала това удоволствие , което изпитва с не дотолкова надарен мъж,когато е правила любов с него. Ти схванал ли си въобще, това!? С единия прави секс с другия любов! Сега разбираш, значението на това послание всъщност.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти постоянно си тук. Кога го обичаш този мъж не знам. Постоянно от ефир му се обесняваш от... да не кажа от година. Той знае ли за теб въобще?!