Ще започнете деня с усмивка... 5 ползи от сутрешния секс

Той е идеален за двойки, които се опитват да заченат бебе
10 мар 2018 23:00, Михаела Лазарова
5
Ще започнете деня с усмивка... 5 ползи от сутрешния секс
Снимка: pexels

Последното, което на повечето жени им се прави рано сутрин, когато все още едва са отворили очи, е секс. За разлика от тях обаче, мъжете сутрин са доста похотливи, все пак сутрешната ерекция си казва думата.

Следващия път, когато партньорът ви прояви интимен интерес към вас рано сутрин, не се дърпайте. Сутрешният секс има невероятни ползи за организма и психиката. Кои са те?

Отпочинали сте си и сте готови

Спомнете си всичките случаи, в които не сте имали никаква енергия късно вечер след работа. Толкова сте изтощени, че последното, което искате е да правите секс. Вместо това едва чакате да се пъхнете под завивките и да заспите дълбоко.

Ако предпочетете сутрешния секс проблеми от този сорт ще изчезнат.

Хормоните ви ще се балансират

Изследванията показват, че женските хормони се балансират при редовен секс рано сутрин. Освен това като жени можете да се възползвате и от природно високите нива на тестостерон при мъжете в сутрешните часове на деня. Те обясняват желанието на мъжете за ласки веднага след ставане.

Сутрешният секс е идеален и за двойки, които се опитват да заченат бебе. Шансовете това да се случи по-бързо са по-високо отново заради концентрацията на тестостерон в тестисите рано сутрин.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не се пробудиш и да го събудиш. Каква аларма? Малко интерес малко.. По... Така!!!
1
8
 
21
 
! Отговори
АларматаНаЧасовника преди 6 години
те събужда. Знаеш колко минути имаш на разположение, за да вземеш душ, да направиш кафето, докато се срешиш и облечеш, викаш благоверния, но той дреме и се прозява, хапваш няколко залъка на крак и хукваш, за да не закъснееш за работа.След като се появи и детето, ставаш още по-рано, за да го стегнеш за градина или за училище.Затова сутрешният секс, в най-добрия случай, може само да ти се присъни минута преди събуждането.Почивните дни са нещо друго, ако детето вече не се е пъхнало между вас.