Сигурни знаци, че той иска секс, а не сериозна връзка

Рядко ви пита за вашия личен живот в свободното време
30
Сигурни знаци, че той иска секс, а не сериозна връзка
снимка: pixabay

Излизате с някого, харесвате го и се надявате нещата между вас да се получат в дългосрочен план? Това е чудесно, но той държи ли се така, сякаш иска същото като вас?

Често хората не си дават сметка, че се заблуждават и вярват на партньори, които не познават добре.

Когато мъжът не желае да се обвързва, той всячески се опитва да се изплъзне. За жените с по-развита интуиция това е видно, но понякога розовите очила на любовта замъгляват преценката.

Затова, ако имате и най-малко съмнение, че партньорът ви или просто мъжът, с когото се срещате не желае обвързване, огледайте се за следните знаци:

Той откликва на контакт с вас, който предполага секс

Никога не иска да говорите за нещо по-дълбоко като чувства, планове за уикенда или почивка, разходка с приятели или нещо подобно, което предполага по-близка интимност между вас, различна от физическата.

По странни и всевъзможни начини отклонява приемането на приятелството ви във Фейсбук

Защо ли? Вероятно не иска да виждате нещо, което крие там.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пиеш едно кафе с него и си тръгваш, защото си заета! Следващия път ще си много ангажирана и няма, дори да може да пие кафе с теб. По следващия път, като ти се обади да се видите му кажи, че това е възможно след 15 минути защото, след това си ангажирана. В едно от 200 ще ти го върне. Как? Ако ти го поканиш на кафе той ще ти откаже! Защото не може да преглътне мъжкото си самолюбие! Не обича да му отказват. Един мъж ако истински държи на теб не се хваща на това. И ще ти се обади отново за среща.
2
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не иска да видиш, колко жени има и къде е бил и с кой. Явно има компрометиращи снимки. Ти го познаваш един, но той е всъщност друг. Не иска да се обвързва, защото не е готов за това. Иска всеки ден различна и да няма ангажимент към нея!
1
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива "любовници" след това хлътват до уши от любов, че знае ли се. Защото си мислят, че на тях не може да им се случи да се влюбят.