6 неща във визията, които издават възрастта ни

Сред по-видимите белези са първите бръчки около очите и устата
27
6 неща във визията, които издават възрастта ни
Снимка: Reuters

Рано или късно, знаците на остаряването започват да се показват наяве по лицето и тялото. Колкото и да ни се иска да сме вечно млади, красиви и стегнати, времето тече неумолимо и тайната на младостта е все още мечта. Сред по-видимите белези на напредващата възраст са първите бръчки около очите и устата, посребряването на косата, лекото увисване на кожа тук-там. Но има и по-леки, невидими следи на остаряването, които също издават възрастта ни, а дори не се сещаме за тях.

Вижте 6 такива издайника.

Ушите

Не е точно първото нещо, което хората забелязват или обръщат специално внимание, но при по-къса прическа или прибрана коса, веднага ще се набият на очи. Особено дамите, които обичат да носят обемни обици, така ще акцентират върху тази зона, а с годините ушите продължават да растат и могат лесно да издадат възрастта, която иначе старателно намалявате с козметика.

Как да прикриете:

Не носете големи обици, тъй като те насочват вниманието към ушите ви. Заменете ги с по-дребни и деликатни бижута. Избягвайте да спите с обици, тъй като те оказват влияние върху увисването на кожата. Друг съвет да запазите формата на ушите си е да ги овлажнявате често с крем. Така ще запазите еластичността им по-дълго.

Вратът

Повечето жени се грижат редовно за кожата на лицето си чрез козметика, хидратация и почистване. Но много често дамите пропускат грижата за шията, която е сред големите издайници на напредналата възраст. Козметичните фирми предлагат множество продукти, които помагат да се запази стегната деликатната кожа на врата, затова имайте го предвид и вземете мерки, ако още не сте започнали да полагате по-специални грижи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Сиса преди 6 години
До Анонимен 23Само Светослав е женен за норвежка, а, Благовест за румънка - Лили
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен..аз братя Аргирови чувала ли си?Със скандинавките..
22
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като си по-слаб и жените повече те заглеждат.Аз съм висок 173 см и тренирах във фитнеса като бях 85 кг почти само мускули.Поради болест свалих килограмите и мускулите и сега съм 65 кг.И аз си мислех, че като съм слаб няма да ми обръщат внимание жените, а сега много повече ме заглеждат отпреди.Даже две познати все ми правят намеци за кафе с райбер.Женен съм с малко дете и бебе и точно сега не ми се занимава.Ама явно жените харесват слаби мъже.
21
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужас- 178см на 70кг. Не Знам жените какво ти харесват но нямаш никакви мускули и приличаш на тийнейджър. Това да имаш болнав вид с отпуснато слабо тяло не е добре. Да не си веган????
20
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До :))Точно така браво за коментара! Освен това добави как си стрижат косите почти нула номер,за да прикрият плешивоста си и най -важното това + твоя коментар се отнася за БГ мъжете. Мнението е същото и на чужденци идващи от скандинавските . Никоя скандинавка не харесва българските мъже,като ги види! Из тези страни има българки женени за тамошни но скандинавки за БГ мъж не съм чувала.
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За информация на коментиращия по-долу Шарън Стоун има безброй козметични операции и намеси чрез незначим какви си други процедури. Защото в Холивуд е така просто.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тая чума ли в хванала ?
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 17 Мхм, само да ти кажа че Шарън е на 60, а изглежда на 50. Слаба е.
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 16 Не знам аз слабите мъже на по 40 който познавам са набръчкани в лицата въпреки че нямат тумбаци изглеждат по-стари понеже масната тъкан под кожата не позволява да има бръчки и обратно.
15
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 14 Говоря, че ако не съм 70 килограма , а 120 килограма с моите 178 см, ще мязам на 38 години на дебел 43 годишен плондер. А когато човек е слаб винаги изглежда на по-малко от реалната си възраст. Или да давам примери?
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сърмата като виснее...Там козметика не играе.
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 13 Браво всеки си има генетичен лимит на тегло но щом се чустваш добре при тези килограми е ок.Но килограмите не са фактор за стареенето на тялото например един културист при твоя ръст 178 см. може да е 130 килограма но това не значи че е стар а посто че има хипер развита мускулатура.
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 11 Аз обичам алкохола. Признавам си Приятелю, само да ти кажа че на ден вдигам по 10 тона стока, 178 см съм и тежа 70 кила, 38 годишен съм. Приятелю, изглеждам поради слабите си килограми на 30. Много мадами ме объркват заради слабото ми тяло. Но аз се чувствам жив и млад в тези килограми. То и лицето ми го издава най-неправилно и заблуждаващо.И мисълта ми беше, че аз съм алкаж, но и се чувствам страхотно в тия килогртами на тази възраст!
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изомително е как момчета на по 30 са като старци викам му брато спортувай по малко храни се добре а той *** съм го ша надебелея виж че нямам корем... ама ти пич нямаш корем *** нямаш и хуйй и мускули и си като старец въпреки че си на 30 години...основата на любителския спорт е забавянето на стареенето и повишаване на енергията и имунната система един любител който не взема химия много рядко се разболява от болести и вироси.Спорта е здраве а не цигарите и алкохола и наркотиците!
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 10 Прав си но те са спортисти когато човек спортува той освем че вдига гири и прави лицеви опори той пич консомира протейни-месо,риба яйца най-важните храни също той се стимулира с билки жен шен и трибестан върховни без странични ефекти един любител пие витамини и минерали спи 7-8 часа не пуши и не пие и който има и супер ген нормално е и на 60 да е здрав,младолик и енергичен имам набори на по 30 с бели коси и бръчки по челата също има и плешиви пиандурници!
9
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 8 Ми нека ти дам примери със спортисти които са в разцвета на силите си след 30-те..Лионел Меси, Роджър Федерер, братята Кличко, Дионтей Уайлдър, Кристиано Роналдо...и куууп още други.
8
5
 
18
 
! Отговори
Психолог преди 6 години
До 8А вие жените след 30 сте много красиви без бръчки,гъсти коси,нямате целулит,направо сте бонбончета.И най-важното изобщо не сте меркантилни,принцеси без покритие???
7
8
 
7
 
! Отговори
:)) преди 6 години
До ПсихологНе знам в каква сила си след 30 г.Женските наблюдения водят до други изводи.Тийнейджър преди абитуриентския бал; войничетата, когато задължително служиха от 18 до 20 г.; студенти на 21-25 г.; младоженци на 26-28 г. (младоженец, но вече не е така луднал за любов, какъвто е бил през абитуриентското си лято и през следващите няколко години).И все по-зачичаващ, понапълняващ мъж след 30 г. Нито косата му е вече така гъста и лъскава, нито тялото му е вече толкова стегнато и т.н., и т.н
6
15
 
11
 
! Отговори
Психолог преди 6 години
Жена в България след 30,си и личат годинките.При мъжа е точно в силата след 30!
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 3 На мен ми замяза пък на наркоманката Жанчето Бергендорф.