Девите винаги имат план "Б"... Любопитни факти за зодиите

Всеки попада в една от категориите – въздух, вода, земя и огън
23 май 2018 10:45, Михаела Лазарова
4
Девите винаги имат план "Б"... Любопитни факти за зодиите
Снимка: pixabay

Знаете ли, че най-ранните известни астрологични записи датират от Вавилон, 1645 г. пр. Хр., а най-ранният хороскоп е записан около 410 г. пр. Хр.?

Произходът на зодиака може да се проследи обратно в Египет, като самият Птолемей е бил автор на астрологически и астрономически текстове. Вижте някои любопитни факти за зодиите.

Знаците на зодиака се основават на небесни съзвездия, а всеки зодиак попада в една от четирите категории – въздух, вода, земя и огън.

Ако сте родени под знака на зодиите Близнаци, Везни, Водолей, то вашият знак е въздушен, а вие сте склонни да бъдете умни, но и непредсказуеми личности. Хората родени под водните знаци, като Рак, Скорпион и Риби, са склонни да бъдат много емоционални, чувствителни и в унисон с другите.

Що се отнася до земните знаци – Телец, Дева, Козирог, те са надеждни и стабилни, докато огнените представители на зодиака Овен, Лъв, Стрелец са страстни и следващи интуицията си.

Въпреки че зодиакът е разделен на 12 знака, Слънцето не прекарва еднакво време във всеки.

В следващите редове може да прочетете някои отличителни черти за всяка зодия.

Овен – През 90% от времето, настроението им е „Моля, не разрушавайте моята аура.“ Не се осмелявайте да постъпите некоректно с жена Овен, тя ще ви отведе в ада и докато го прави усмивката ѝ няма да слиза от лицето ѝ.

Щастливи камъни: елмаз, аквамарин, аметист, хелиотроп, лунен камък, изумруд.

Телец – Родените под тази зодия са толерантни, но докато не преминете границата. Борят се за идеите си и са готови да ползват всякакви похвати, за да ги осъществят. Не харесват мелодраматичните хора, а луксът е в природата им.

Щастливи камъни: ахат, брилянт, опал, лунен камък.

Повече за останалите зодии вижте в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Pak li devite&#6 преди 5 години
Avtorat Pak si fantazira za devite!
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези двамата по-долу май здраво ги е хапал някой добричък Скорпион
2
1
 
4
 
! Отговори
2 преди 5 години
Човекът преди мен е прав за скорпионите...нито са емоционални, нито чувствителни, нито в унисон с другите...абсолютни садисти, тормозят хората за удоволствие, само помия изливат и заради това никой не ги обича, някой може и да се прави защото ги е страх
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, да! Скорпионът е много чувствителен и в унисон с другите! Как не спряхте да хвалите най- противните и долни същества, известни с егоизма и жестокостта си. Това са родени палачи и садисти.Девата винаги има план Б и сте пропуснали, че Девата винаги пуска в действие план Б, дори да не се налага. Това са хора, на които изневярата им е в кръвта. Те винаги имат втори партньор- и мъжете, и жените Деви. Моногамията им е чужда.