20 начина, по които тя ви казва: Обичам те!

Любовта е не само думи, тя най-вече е дела
14
20 начина, по които тя ви казва: Обичам те!
Снимка: pixabay

Когато обичаш някого, казваш: "Обичам те". Има връзки, в които сме изричали тези думи, без да са подплатени със силни емоции, а само от моментни увлечения, неосъзнавайки тяхната важност и тежест. Жените са по-емоционалната половинка на една връзка и те по-често показват своите чувства.

Следващите редове са за вас, господа – 20 начина, по които Тя ви казва: "Обичам те" без да го изрича.

1. Тя плаче пред вас.

2. Поверява ви себе си безусловно.

3. Опитва нещо, което обичате, дори и да не се чувства добре.

4. Понякога ви гледа мълчаливо, когато вие едва ли забелязвате.

5. Готви ви любимите ви ястия.

6. Може би е загубила малко от своя нрав...

7. Гледа ви в очите.

8. "Състезава се" за вниманието ви с домашния любимец.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко красива статия ..Има много истина в нея.Бъдете здрави и щастливи :)
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проникват им крила, като разберат, че жена ги обича и желае. Започват да живеят в сапунени си мехур днес.бг.Да разказва за плътски те му удоволствия с вас и вие да се чувствате, като нощна държанка на юбилей на двама, трима платежно способни господа. Да ви съблича в ефир не му прави чест най-малкото, че сте се отдали, само на него. А той ви прави част от всичко, това.Правенето на любов е интимен, съкровен акт,между двама души, който не е обществено достояние за заобикалящите им хора и свят.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде де тя плаче?! Автора, имаш ли представа, че хората плачат за какво ли не и пред когото им падне. Плачат от радост, болка, разочерование, измама, лъжа, изневяра, заплаха за живота им, страх, скръб вълнение.
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който ви обича засвидетелства любовта ви!И прави всичко възможно да е с вас. Който не ви обича, прави всичко възможно да не бъдете част от неговия живот.Не е толкова трудно да кажеш на някого, че го обичаш, но това се усеща със сърцето. В противен случай разбивате собствените си "пясъчни кули" и разбирането за любовта и обичта. Който ви обича не ви наранява било то физически, психически емоционално.Желае винаги да се чувствате прекрасно. И да ви е хубаво.
5
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото, ако си доктор и объркаш кода на лечението на пациента си аут. Той е болен от рак, а лекуват пациента за хрема.И аналогично пациента е здрав и такъв, като теб, изрича че е болен от тежка шизофрения. Насила бива тровен с хапчета, които очевидно дават странични ефекти и пациента се разболява от този факт. Защото теално е здрава и неговия организъм не може да ги възприеме. В един момент той става резистентен към всички видове хапчетата, които не са в полза за неговото здраве и живот.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 6Защото,ако не си психиатър, психолог и прочие наказателно здравата загазваш.
3
2
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Раздвоението на личността не е порок, то е вродено и не лечимо
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никаква любов за мъжете и поддръжници на цървулани и парцалани.
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И той като разбере, колко е желан и обичан ще започне всеки ден да влиза в днес. БГ. Да ви обеснява женската анатомия в детайли и секса който е правил с вас. Освен да се почистват на околосветска оргия с двама трима и тяхната порно звезда. Ще демонстрира, че има и други жени освен вас, които го обичат и желаят.----Просто някои мъже не заслужават да бъдат обичани никога. Защото са толкова невежи и неудачно в жалки си живот, че освен несгоди и дълбоки сърдечни разочероващи не заслужават!