5-те неща, които объркват жените в любовта, са...

Мъжете винят жените, че не са последователни в действията си
31 юли 2018 11:30, Михаела Лазарова
3
5-те неща, които объркват жените в любовта, са...
Снимка: pixabay

Мъжете обикновено обвиняват жените, че не са последователни в действията си, че говорят едно, пък правят друго и изобщо, че не са никак лесни за разгадаване. Но ситуацията при мъжете, що се отнася до емоциите и романтичните чувства, също не е много проста.

Понякога и господата изпращат смесени сигнали, които не са никак лесни за разкодиране от страна на жените. Държат се особено и дори дистанцирано, а впоследствие се оказва, че имали чувства. Кои са смесените и объркващи признаци, че той има чувства към вас? Ето ги.

Той е много сериозен и тих

Един от красноречивите признаци, че той ви харесва е неговото твърде сериозно поведение. Той може да изглежда много тих и замислен, слушайки внимателно вашите разговори. Може да изглежда сякаш скучае, докато разговаря с вас, но всъщност играе на сигурно и не иска да издава интереса си към вас.

В първата фаза на връзката, това е периодът на егото, когато той се притеснява да не обърка нещо и затова не показва интереса си.

Подходът му е много деликатен

Поведението му и по-специално подходът, който той има към вас, говори най-много за чувствата му. Ако той се държи деликатно и много изпълнително спрямо вас, може да е признак, че наистина ви харесва. Друга характерна проява на мъж, който има интерес към вас е, ако се държи като мачо. Може да демонстрира при всеки удобен случай добрата си физическа форма, за да ви впечатли и това е доста сигурен знак за чувствата му.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
добре сме преди 5 години
не обърквайте жените как да се държат и кого да обичат и мъжете ние сме свободни не насилници на чувства емоции ,,любов,,
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако е Любов - НИЩО не може да я обърка за дълго.Иначе, винаги може са се намери приемливо обяснение за ох-(лЬО-лЬО)вското поведение.
1
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е да се плющи, другото е ала-бала.