Според зодиакалния знак: Кои са тайните на успеха? (2 част)

Стрелците търсят нови хоризонти
25 ное 2018 17:40, Теодора Драгоева
3
Според зодиакалния знак: Кои са тайните на успеха? (2 част)
Pixabay

Астрологията ни учи, че голяма част от житейските ни пътеки са посочени от звездите в момента, в който сме родени. Звездите може и да определят част от нашите характеристики, но не ни дават рецепта за успех.

За да постигнем лично щастие ние преди всичко трябва да идентифицираме и приемем нашите уникални черти и да използваме талантите си, за постигането на целите си. Австралийската астроложка Кели Фокс разкрива тайната на успеха на всяка една зодия пред вестник Daily Mail. 

В първата част на статията разгледахме зодиите от Овен до Дева, а сега следват останалите шест знака:

Везни – да се научат да приемат несгодите, а не да се крият от тях

Везните гледат да балансират всичко в живота си и все се стремят към хармония в отношенията си с другите. Те са известни със способността си да накарат другите да се чувстват желани, харесвани и уважавани. Но те могат да се откажат от нещата, които наистина искат или от които имат нужда, за да избегнат дисхармония или конфликти в живота си. За да постигнат истински успех и удовлетворение, Везните трябва да се научат да посрещат по-смело несгодите в живота си и да бъдат по-независими.

Скорпион – да създава връзки без екстремни емоции

Скорпионът приема ангажиментите си към други хора твърде сериозно. Той има интензивна нужда от интимност, която го кара да се държи малко крайно на моменти. Скорпионът трябва да избягва екстремните емоции във връзките си с хората, защото с тях ги плаши и отблъсква. Той, от време на време, трябва да си позволява да бъде уязвим и понякога да предоставя на другите контрола над ситуацията. Скорпионът трябва да разбере, че може да получи уважението на другите и без манипулация.

Стрелец – да се научи да остава

Вечният пътешественик от зодия Стрелец постоянно търси нови познания и опит, пътувайки насам натам. Той има нужда да вижда нови перспективи пред себе си, но сякаш забравя да поема отговорност и ангажимент към хората в живота си. Понякога свободолюбивият Стрелец пътува абсолютно безцелно, а ако се научи да остава на едно място, може би ще види ситуациите и проблемите в живота си по-добре. Той трябва да разбере, че бягството от задълженията му няма да го направи по-радостен или по-щастлив.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До .......hodi da se pregledash nqkude , pod vsqka statiq pishesh gluposti , bez tulkuvania
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нарочно с малък шрифт е изписано за да се влезне в сайта