Телец, Дева и Козирог – по какво се различават?

Телецът е фиксираният, те имат страх от промяната
10 яну 2019 22:12, Теодора Драгоева
2
Телец, Дева и Козирог – по какво се различават?
Pixabay

Земните знаци Телец, Дева и Козирог са възприемани за стабилни, практични и амбициозни, но също така и за интровертни и скучни егоисти. Трите знака си приличат по това, че искат да планират и контролират нещата, че предпочитат рутината и че като цяло притежават самодисциплина. Все пак те се различават по доста неща. 

Телецът е фиксираният/неподвижният от трите земни знака и неговата енергия се освобождава сякаш по-бавно, но по-стабилно (понякога хората считат Телците за мързеливи по тази причина). Телците са разумни, спокойни като темперамент, търпеливи и именно чрез упоритост си гарантират напредък в професионален план.
 
Те имат страх от промяна и необходимост от рутина. Те са най-големите традиционалисти в зодиака. Хората от тази зодия имат големи практически умения. Също така лесно се справят с всякакви организационни въпроси и умеят да боравят много умно и умело с парите си. Телецът обича физическия комфорт (удобствата) и като цяло държи повече на качеството, отколкото на количество. Планетата-управител на зодията им Венера ги кара да се интересуват от въпроси, свързани с пари, секс, изкуство и красота.

 

2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
2
 
! Отговори
хахахха преди 2 години
тв говорителите не се променят