7-те неща, които правят връзката неразрушима

Не скривайте усмивката си, когато видите партньора си
29 яну 2019 14:30, Михаела Лазарова
9
7-те неща, които правят връзката неразрушима
Снимка: pexels

Изграждането на стабилна любовна връзка отнема време и зависи от редица фактори. Добре известно е, че когато човек вижда в другите добрите страни, се мотивира да показва също своите, да е грижовен, любящ. Чували сме, чели сме какви ли не правила за връзки и знаем, че на теория е лесно, но на практика нещата може да се разминават.

Въпреки това има малки неща, които всеки би могъл да следва, стига да иска. Именно те могат да направят връзката стабилна, дори неразрушима. Вижте кои са.

Никога не се обиждайте

Във всяка връзка има конфликтни ситуации, повишаване на тона. Понякога не можем да контролираме емоциите си и от устата ни се изплъзват думи, които нараняват. Дори когато партньорът ви е допуснал грешка, опитайте се да не спорите пред близки и познати.

Изненада с любимото лакомство

За да покажеш обич, не е нужно да подаряваш скъпи подаръци. Онези малки жестове, с които показваме колко добре познаваме партньора си, са тези, които ще го накарат да се усмихне. Любимият шоколад или бонбони, нещо приготвено от вас с много любов, малък аксесоар и т. н.

Бъдете уважителни към перспективите си

В една връзка, колкото и допирни точки имат двамата, толкова и се различават. Ще осъзнаете, че има много теми, по които мислите по различен начин или единият от вас е по-амбициозен, другият предпочита да се остави на рутината. Важно е да зачитаме мнението на другия и желанието му да се развива, да постига успехи. Ако успеем да се нагодим към различията си, връзката ни би могла да устои на времето. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
И преди 5 години
забравихте най-важното 8-мо нещо-СЕКСА?!?!?!А той може би е на 1-во място?!?!?!
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До алфаПърво ти не си алфа щом се пишеш алфа. Второ не си правТрето прав сиНе си прав защото тези статии се пишат с презумцията за средно-високо полово израстване на мъжа и отношение към жената от позиция на изградена сила. Тогава на някакво отгоре отгоре ниво изглежда че мъжа прави чехлювски неща. Когато си слаб обаче и се раздаваш по подобен начин те използват. Когато си силен и изграден е нормално. Разликите обаче са гигантски. В първия случай си в някакъв филм. Във втория си наясно
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Елементарно е но изисква усилия. По подразбиране и израстването в полово отношение и човешко изисква усилия.. яхване на животинските емоции и разрушителни импулси и изграждането на здраво его. В днешно време никой не иска да се занимава с нищо прекалено трудно. и накрая няма достатъчно психичен мускул за да е по-лесно да се направят усилията които да сътворят сексуален баланс чрез задоволяване на другия. Всичко почва да изглежда като "работа" и "отговорност" по лесно е да пуснеш някой негатив
6
0
 
11
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
За да е една връзка неразрушима, мъжът трябва да кара жената да се чувства жена и да знае, че във всеки момент има някой до нея, а жената трябва да кара мъжа да се чувства мъж и да знае как да държи самочувствието му на ниво... елементарно е. НО просто трябва и от двете страни да е така...
5
4
 
9
 
! Отговори
Alpha преди 5 години
Следването на 7-те и подобни съвета ще ви направи поредният чехъл и ще подбие мъжеството ви пред жена ви. Това в никакъв случай няма да плюс за вас пред жена ви, а напротив. Ще продължи да недоволств, а вие да се опитвате да й угодите. Накрая тя ще се *** с най-големият грубиян и ***, който познавате, а вие ще й простите. Защото сте станал в порцеса с повече естроген от нея и по-малко тестостерон от касиерката в Кауфланд.
4
3
 
10
 
! Отговори
бай фуй преди 5 години
Няма неразрушима връзка. Точка.
3
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дори и да получите отрицателен отговор пак вземете нещо. Когато "не" значи "да", а "да" значи "не". И човек се хили тъпо само за маскарад. Разбрахте ли колкото и да ви вика жената не се обиждайте и дори да откаже тъпчете я с бонбони, Тя ви казва какво иска като ви казва какво не иска. дори и това което иска да е това което не иска, но трябва да се сетите. и бъдете уважителни към нейните перспективи да ви напусне за да отиде при по-добър след като сте влагали с години в нея.
2
10
 
14
 
! Отговори
Фори преди 5 години
Днешните "жени" са сбъркани и надъхани феминистки. Това, което заслужават е едно голямо Нищо.
1
1
 
17
 
! Отговори
ЛЛ преди 5 години
Няма да отворя Az-jenata.bg !!!