7 думи за повече щастие

Вижте кои са думите и как да отключите тяхната сила
3
7 думи за повече щастие
Снимка: istock

От време на време, на всеки се случва да има трудни моменти, да е на кръстопът, да има силното желание за кардинална промяна в живота си. Когато не знаем в каква посока да поемем, ние се заобикаляме със стрес, негативни мисли, бездействие. А може да е по-различно, ако успеем да премоделираме своите мисли чрез думите, които използваме. Има система от 7 думи, която може да ни помогне да променим курса и посоката.

Така например, във всяка отделна ситуация ще можем да видим по-добре какво се случва и какви проблеми има, като направим бързо „проучване“ от гледна точка на 7-те думи. Тогава ще намерим отговорите, от които се нуждаем.

Вижте кои са думите и как да отключите тяхната сила.

1. Не

Това отрицание има за цел да определи границите, да развива яснота и определя обхвата на ситуацията, така че да знаем точно с какво се занимаваме, какво не искаме да правим. Когато не виждаме решение на проблемите си, то е защото нямаме ясни дефиниции, а вместо това даваме на притеснения ум да изкарва на преден план отрицателните мисли.

2. Здравей

Разширява хоризонтите на нашите възприятия и мисли, като ни помага да обмисляме нова информация, да се срещаме, да комуникираме, да гледаме на нещата по нов начин.

3. Благодаря

Включва благодарност, омекотява атмосферата и ни позволява да се чувстваме по-силни. Вероятно сред съветите за щастие сте срещали и този да благодарите всеки ден на Вселената дори и за малките неща. Така, когато благодарим ние подобряваме своята положителна вибрация, нагласа и привличаме в живота си повече хубави неща. Постоянното говорене за това, което не ни удовлетворява действа на обратния принцип.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Осмата дума преди 4 години
е цял израз:Груйо, ти си страхотен пичага!ИлиПено, равна нЕмаш, много си готина (умна, работна, хубава и т.н.)!Нашенецът обича да го четкаш и да му кажеш "Браво!" дори когатое направил магария.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това беше супер