5 въпроса разкриват дали да му простите изневярата

Ще мога ли отново да съм истински обвързана с него
15 апр 2020 03:00, Михаела Лазарова
11
5 въпроса разкриват дали да му простите изневярата
Снимка: Istock

Изневярата е едно от най-трудно простимите неща в една връзка. Човек, на когото партньорът е изневерил изпада в гняв, после се отчайва, след това започва да се пита къде е сгрешил, защо половинката му е спряла да има интерес към него, щом изневерява. Връхлита ви лавина от въпроси и повечето са свързани с болка и самообвинение.

Ако въпреки тази емоционална трудност сте решили да продължите напред с връзката си, трябва да си отговорите на някои въпроси.

Разкайва ли се партньорът ви

За да прецените дали има смисъл да продължавате да се опитвате да запазите връзката си след изневяра от страна на партньора ви, изключително важно е да наблюдавате неговото поведение. Разкайва ли се той, съжалява ли за направеното, говори ли за случилото се или се прави, че нищо не е станало. Всички тези показатели в поведението на половинката ви могат да ви помогнат да вземете решение занапред.

Склонен ли е партньорът ви да поиска помощ

Ако партньорът ви е сериен изневеряващ, това вероятно до голяма степен има своята психологическа причина. В такива случаи е най-добре като двойка да се консултирате с психолог, както и той да направи своите индивидуални консултации. Много често в такива случаи на серийно изневеряване причините се коренят в емоционални дефицити, които само специалист може да набележи.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
222 преди 4 години
До 8:Боже,колко си ***,като гъбена чорба!!!
9
1
 
3
 
! Отговори
Emo преди 4 години
Различни типове жени. Може като се е хванал с вас, която сте страстна, примерно, да е имал нужда от екшън, а вече да няма и да го направи с някоя по-кротичка. Мъжът преди да изневери трябва да помисли може ли да има две жени, да ги задоволява по-всякакъв начин. Ако може, да изневери, тя първата няма да избяга. Ако не може, и даже една му е в повече да гледа да я задоволи нея или ако му е писнала и не я търпи да напусне. После да прави каквото е намислил.
8
3
 
2
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
Ами ти бе, красавецо в понапреднала възраст. Ти какво би представлявал на стари години без жената до теб?
7
1
 
8
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Един съвет и към двата пола- не търсете вината в себе си, защото най-често такава не съществува. Който иска да изневерява, винаги ще си намери причина. И още нещо - мъже, не си въобразявайте, че жените не изневеряват, защото нали всички мъже изневерявали, почти всички - ами с кого, да не всички с госпожици, та те са умрели за амортизирани и бедни на средна възраст?
6
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Никой не трябва да унижава другия, независимо от пола. Жените вече не си траят поради икономическата независимост и така трябва да бъде. Нека всеки да си прецени ситуацията и да се води по чужди съвети и правила, защото почти винаги ще сбърка.
5
1
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Що да съм сама ?Като го изритам ,друг ще дойде!!!
4
3
 
4
 
! Отговори
На младини преди 4 години
заблудил,сгрешил,сглупил и изневерил?!?Има грешка,има и прошка?!?Сега,на старини,госпожата,съпругата,жената,без мене,е като *** на лед?!?Така,че всеки един от нас греши,но човек на младини,повече трябва да мисли за старини,и изводите всеки един,сам за себе си да направи-дали да изневери и кога да прости?!?
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-често срещаната причина, поради която се правят, че прощават е отговорът на друг въпрос, който си задават в такива случаи:Какво печеля и какво губя, ако НЕ му простя?Има известно количество наивници и от двата пола, които прощават или не прощават водени единствено от чувствата си.Така е било през всички епохи.
2
0
 
13
 
! Отговори
Най-важният въпрос преди 4 години
Струва ли си?
1
1
 
12
 
! Отговори
овчи мозък преди 4 години
Не му прощавайте, живейте си сами нали сте силни и независими.