7 грешки, които щастливите двойки не допускат

Не са отрицателни един към друг
2
7 грешки, които щастливите двойки не допускат
Снимка: Istock

Няма обща формула за щастлива любовна връзка. Но има някои важни елементи от нейния „строеж“, които ако ги пропуснем, няма да имаме солидна основа, върху която да градим. Какво не правят щастливите партньори, които се чувстват удобно с човека до себе си? Няколко добри идеи, които да си откраднете.

Не се оплакват от проблемите на приятели и роднини

Във всяка връзка има проблеми. Важно е партньорите да могат да се справят с повече от тях сами. Намесвайки и други хора в личните взаимоотношения, губим доверие към половинката си или той към нас. Освен това, ако тези хора няма как наистина да помогнат, по-скоро биха объркали още повече нещата.

Не се сравняват с другите

Щастливите партньори приемат себе си и любимия човек такива, каквито са. Не сравняват връзката си с чужди, нито половинките си. Сравняването поражда чувство за несигурност.

Не се критикуват постоянно

Има два вида критика – градивна и такава, която бавно, но сигурно руши взаимоотношенията. Щастливите партньори не крият това, което не ги удовлетворява във връзката, но намират точния подход да го направят, без да принизяват другия.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
5
 
! Отговори
9 преди 3 години
Всичко е супер до момента в който жената не взема повече от 8 000$ на месец. Прескочи ли те финансово с доходите повечето жени си мислят че са се превърнали в господ, и става страшно. Един мъж с 10к. Доход ще се грижи за семейството си но ако жена има такъв доход ..все едно луд с картечница.