Кои са най-омразните подаръци за Коледа?

Ароматните свещи са тривиален подарък, който в същността си е коледен
9
Кои са най-омразните подаръци за Коледа?
Снимка: Istock

Изборът на коледни подаръци понякога може да е наистина труден. Човекът, за когото избирате подарък, може да е труден за задоволяване. Възможно е да не сте забелязали какво точно иска или харесва. Не сте слушали внимателно, когато е споделял от какво има нужда. А може и да купувате подарък за човек, когото не познавате особено добре, например колега. Друг фактор, който може да ви попречи да изберете най-страхотния подарък на света е финансовото ограничение. Невинаги имаме възможност да купим онова, което би зарадвало любим човек, ако е твърде скъпо за нашия бюджет.

И след всички тези обстоятелства стигаме до момента, в който купуваме подаръци просто за да има какво да подарим. Те обаче се оказват не само тривиални, но и мразени от повечето хора. Не биха се зарадвали, ако ги получат, защото са не само скучни, но и не изразяват специално отношение.

Отговорите на този въпрос дава проучване на компанията за подаръци Vistaprint, цитирано от bestlifeonline.com. Резултатите показват, че 72% от запитаните хора отговарят, че любимите им подаръци, тези, които ги радват най-много са избраните от сърце, както и уникалните подаръци, избрани според личността на човека.

60% от анкетираните отговарят, че са получавали стандартни подаръци, които се възприемат по-скоро като бездушни и тривиални, а не като специални.

Кои са най-мразените подаръци за Коледа?

Кутия с шоколадови бонбони

Кутията с шоколадови бонбони е един от най-мразените подаръци за Коледа. 29% от анкетираните в запитването са отговорили, че не се радват да получат такъв коледен подарък. Този подарък изразява тотално непознаване на човека, за когото е предназначен подаръкът. Освен това подсказва и за незаинтересованост, за подаряване на подарък колкото да се отметне една традиция.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори и пари приемам за подарък.Няма лоши подаръци.Добрата козметика е чудесна, също.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко освен кинти е кофти подарък.
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 2Нямам търпение Кубрат да смачка прехваления Джошуа, да донесе 4 световни титли в България и да затвори устите на всички като теб
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
вибратор :)
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Копирайтър - човек, който пише определен брой думи на всевъзможна тема. Няма значение колко са глупави темите или какво точно е написано, важно е отвреме навреме да се включват разни ключови думи - в случая "подаръци за коледа".Не се гледа качество, а количество. Важното е реклами да се въртят и да има препратки към партньорски сайтове.После що хората си качвали адблокери....
2
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
- Как свършиха Джошуа и Кобрата?- На челото нa Андреа.
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дилдото е подходящ подарък!