Защо е лесно да се влюбиш в алфа жена?

Алфа жените са независими от мъжете, нямат необходимост да бъдат край тях постоянно
25 дек 2020 20:30, Михаела Лазарова
77
Защо е лесно да се влюбиш в алфа жена?
Снимка: Istock

Що се отнася до влюбването, както жените, така и мъжете биват привлечени от определени черти на характера. Някои мъже не биха имали взаимоотношения със силни алфа жени, докато за други, тези дами са изключително интересни, заради четири свои характеристики, които могат да ги накарат да се влюбят в тях. Вижте кои са.

Независимост

Дамите, при които надделяват алфа чертите имат своите цели, амбиции и хобита извън връзката си, като в някои от заниманията им не се включва половинката им. За тях е съвсем явно, че мъжът има нужда понякога да се усамоти, че няма да му се говори, че ще има необходимостта да се вижда с приятели. Алфа жените са независими от мъжете, нямат необходимост да бъдат край тях постоянно, а това се харесва на господата.

Интелигентност

Смята се, че мъжете и жените са привлечени от хора, които възприемат като подобни на себе си по отношение на привлекателност, хумор и интелигентност. Това води до извода, че един интелигентен мъж, с разнообразни интереси е по-вероятно да се влюби в жена, която отговаря на неговото IQ. От друга страна, повечето алфа жени се отличават с остър ум, находчивост, умения да водят интересен разговор, успели са в работата си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
9
 
! Отговори
1111 преди 3 години
До Авантаж на две гумиЯвно не ти върви с жените, затова ги плюеш толкова много - обикновено най-големи претенции към жените имат мъжете с най-големи комплекси и с огромно самочувствие без грам покритие.А ако е и монтьор, който не може да води смислен разговор а само повтаря няколко заучени фрази, но иначе си въобразява, че е пич - стойте далеч от подобни подобия на мъже, само ще ви изгубят времето.
40
2
 
5
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
По-добре в бета, че в алфата много бъгове ще има...
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Измихте ли си зъбите?
38
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле , леле алфа - жена???? Това звучи като черна белота!
37
6
 
10
 
! Отговори
Авантаж на две гуми преди 3 години
Алфа, бета, гама, обичаме се двамата, да и след това от алфа жената само високи претенции без никакво покритие, интересно че всички алфа жени мислят че света се върти около тях и имат огромни изисквания към мъжете а те какво предлагат насреща, всеки мъж знае какво, но все пак този филм сме го гледали,,,
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е казал, че е лесно?Кой е казал, че е лесно да се влюбиш?
35
10
 
4
 
! Отговори
:-) до 39 преди 3 години
Старите моми от НПО-тата какво разбирате от семеен живот?
34
4
 
21
 
! Отговори
До 21 преди 3 години
Откакто свят светува жената върти семейството, тя е живеца. Мъжът се пъчи, но ако жената не го подкрепя, е никой! Той е във вихара си само, когато се оглежда в очите на жена си! Другото е бла бла
33
4
 
9
 
! Отговори
;? преди 3 години
Да.. познавам много жени, с описаните в статията черти. Като започна от баба ми, майка ми, сестра ми и аз. Всички имаме здрави семейства и мъжете ни са успели хора. Не знаех, че сме алфа жени, по-скоро сме доста организирани, работливи и държим на семейството. Всичко е до възпитание!
32
9
 
4
 
! Отговори
орлин преди 3 години
1. Щом си алфа значи командваш другите. Алфа жената командва други жени но това е нестабилен процес и лесно от Алфа става никой , защото другите се разпръсват.Алфа жена командва мъже - те задължително са мухъли, мамини синчета, с подрязани топки и самочувствие ....и въобще грозна картинка.На една жена ще и липсва младостта и емоциите като остарее , не че е командвала.Ако командваш твърде много...значи си стар - няма купон в тебе и не си готин.
31
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди 10-15 години, имаше една игра, Warcraft. Хората си фантазираха, че са рицари, шамани, елфи. Сега пък взеха да си фантазират, че са алфа-жени. Нямам против, всеки да се забавлява, но като почне да си мисли, че е истинско, става малко некомфортно.
30
12
 
14
 
! Отговори
Anonymous преди 3 години
Авторката и много други кифли искат да са, или мислят че са алфа-жени, ама такова животно нема, или няма да е жена, или няма да е алфа.Мъжете бягат далеч от такива.Еманципацията, желанието за успех и т.н. все повече ги отдалечава от това да бъдат жена, майка, съпруга и всякакви други ценности, които действително придават смисъл на жената да съществува и да БЪДЕ, а не да има предаване, да е шеф, да е известна и да е поредната, мислеща се за или приемана като успяла.
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За един мъж не би трябвало да има голяма разлика дали жената е алфа или не. Ако е алфа удоволствието обикновени е по-голямо.
28
1
 
14
 
! Отговори
tt преди 3 години
е как няма да е алфа като разчита на себе си за всичко.. пък и се справя добре...
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
26
4
 
13
 
! Отговори
Мъррр до Khalid Wal преди 3 години
Не знам, колега, ама "Мъжът е редът, силният, подкрепата. ", като жена ти казвам, къде ги тез мъже... Повечето са коплексирани, че нямат пари, тия които имат пък решават, че трябва да изорат де що има п*** а понятия като достойнство, кавалерство, загриженост са табу сакън да не се мине. Та жените щат не щат стават алфа и се оправят сами
25
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мале, видиш ли някой да пише вместо :) > :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) това СТО ПРОЦЕНТА е женско.
24
0
 
14
 
! Отговори
Др. Акула преди 3 години
Случайно ми се пусна в ютубето едно старо хитче- Be My Baby - The Ronettes. Още нямаше алфа-жени, нито алфа-мъже, имаше нормални мъже и жени, и се живееше добре, предимно спокойно и щастливо. Жалко, че свърши.
23
6
 
15
 
! Отговори
ФАКТ №1 преди 3 години
На алфа жените се лепят само пуууутьовци и мууухльовци от което на алфите още повече им се вгорчава живота.
22
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С такива жени е готино да бъдеш гадже и да сте заедно за известно време. Но не се надявайте да създадете нормално семейство с тях....Знам го от личен опит :(