5 знака, че сте негативна личност

Резки промени в настроението
26 апр 2021 23:00, Михаела Лазарова
16
5 знака, че сте негативна личност
Снимка: istock

Ако някой ви попита какъв е животът ви, как ще го определите? Надделяват ли бъркотиите, демотивацията, проблемите, може би някои хора ви отбягват вече, мрънкате постоянно и за всичко? Когато налице е всичко това, то подсказва, че човек е заобиколен от негативна енергия, която може той да създава и подхранва, но в нередки случаи да се окаже, че първоизточника на тази енергия са роднини, приятел, колега. Вижте 5 сигурни знака, че негативната енергия е превзела живота ви.

Единственото ви мото е да докажете, че сте прави

Когато разговаряте с колеги, близки, любимия човек на различни теми и възникне спор, винаги ли искате да сте прави, независимо дали става въпрос за нещо важно или за несъществени неща? Ако отговорът ви е положителен, то вие най-вероятно имате крехко его, изпитвате някаква несигурност или страх, че ви възприемат по грешен начин. Неприемането на чуждата гледна точка подхранва във вас емоции като гняв и безпокойство, но и негативна енергия.

Навикът руминация

Представете си ситуация: важен делови разговор или от личен характер, който е завършил неприятно, спор с приятел, интервю за работа, което не е протекло според вашите очаквания и т. н. Колко често след такива ситуации вие премисляте, преживявате тези събития отново и отново, страхувайки се, че не сте се показали в добра светлина? Премисляте какво ще кажете следващия път ако отново случката се повтори.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
6. Коментирате в днес.бг
2
0
 
9
 
! Отговори
Type 0 negative преди 2 години
Популярна психология за аматьори.
1
3
 
19
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
В тази виртуална реалност и посредственокрация е невъзможно да се определят хората като позитивни или негативни. Фалшът...лицемерието и защитите доминират над таланта и свободата. Личността вече не е фактор. Дори интроспекцията,поради изкривената реалност, не е възможна. Негативна може а бъде определена всяка личност,която е намусена поради глад и жажда, бездомие и самота. Но н е е така. Средата, в която живеем е от значение.Само психар може да бъде позитивен ако реалността е параноична.