5 неща, които успелите хора правят

Задават си важни въпроси, които им помагат да се развиват
15 май 2021 23:15, Михаела Лазарова
44
5 неща, които успелите хора правят
Снимка: istock

Питали ли сте се някога какво прави успешните хора такива? Отговорът е съвсем прост – те редовно мислят за нещата, които правят, оценяват състоянието, в което се намират, както и целите си. Всичко това, задавайки си следните 5 важни въпроса.

1. В правилната ниша ли съм?

Страстта в работата е онази „подправка“, която ни помага да бъдем мотивирани, да преодолеем естествените бариери и препятствия, които животът поставя на пътя на успеха. Понякога се случва да започнем нова работа с голям хъс, но след време да осъзнаем, че не заемаме правилната за нас ниша. Успелите личности често проверяват своите нива на мотивация. Ако вие сте в ситуация, в която се чувствате така, сякаш вече нямате страст към работата си, може би е добре да се ориентирате към ниша, която да събуди вашите стремежи за развитие, ако имате такива.

2. Уча ли се от грешките си?

Вероятно сте чели не една вдъхновяваща история за успеха, която е започнала с провал или е била съпътствана от поредица провали. Това е нормално и дори често грешките имат „здравословен“ ефект. Това, което успелите личности се опитват да не правят е да не повтарят една и съща грешка. Когато се случи кризисна ситуация, е важно да отделим време, за да преценим какво се е объркало, какво трябва да се промени и какво можем да направим, за да предотвратим повторната грешка. Неуспехите ни носят мъдрост и е важно да се вгледаме в тях.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: успехкариераработа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви 80 години, ***? Продължителността на живот в Тикволандия е далеч по-малка.
7
2
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Кой успял човек работи бе? Хахахахахах :))) Само кариеристите комплексари работят или въртят бизнес. Парите са за да живееш щастлив живот, да ги харчиш по жени и да не правиш нищо. Животът е 80 години, един миг във вечността. Яжте, пийте и си носете новите дрехи. Аз поне така правя.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Успелите хора пускат отзад на кмета на Симитли!
5
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** *** - ***.***
4
2
 
6
 
! Отговори
Петко преди 2 години
Страхотни съвети. Благодаря ви много. Аз просто ке преродих след като ги прочетох. Това не са просто съвети, това са ключа към успеха.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Минко 47 год. Ерген се е клонирал в Петьо еврей
2
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не сме хора
1
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Yspesnite hora spyat i taka se yciat