5 знака, че той не иска връзка с вас, а само флиртува

Един от най-големите признаци на емоционално недостъпния мъж е, че той ви казва „Не търся връзка"
10
5 знака, че той не иска връзка с вас, а само флиртува
Снимка: Istock

Когато жените търсят нов партньор и насреща им се появи някой привлекателен мъж, който бързо ги пленява, се случва да тълкуват по грешен начин неговите думи и действия. Минава време, дамите се надяват взаимоотношенията да се развият, но явно не забелязват, че мъжът, когото са привлекли е емоционално недостъпен за тях. Как може да разберете, че сте привлекли грешния мъж?

Бъркате привличането с желание за връзка

Истината е, че привличането му няма нищо общо с желанието за връзка с вас, а когато искаме да имаме любим човек и сигурност в любовта, лесно можем да се объркаме. Не бива веднага да приемаме мъжкото внимание и флирта със сериозни намерения. Те не са доказателство, че този мъж би искал да има връзка с нас.

Той казва едно, но се случва друго

Може би се срещате с някого или пък си общувате в социални мрежи, работата, вашето хоби по някакъв начин ви среща често с този мъж. Той определено знае какво да ви каже, за да се почувствате приятно, дава заявка да се видите, да отидете на кино и т. н., но после не държи на думите си. Не ви харесва! Ако той само си говори, но не предприема реални действия, означава, че е емоционално недостъпен към вас и си губите времето.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
bai onzi преди 2 години
жените родени след 90-та за нищо не стават ...преди да цъкате минуси изчакайте още 5 години да видим %-та на разводи при тях...Ставащите са отдавна заети, та за какво да си вкараме таралеж в гащите...ако намерим стойностна жена - супер. Ако не - да ходи при батките да я бият и да реве за тормоз после .;)
2
6
 
5
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 години
СЕКС ЯКО
1
5
 
6
 
! Отговори
Надървен преди 2 години
Абе кви флиртове бре, направо им дигам краката и почвам да ги клатя