Месечен любовен хороскоп за септември

Какво ви очаква в любовта през следващия месец
29 авг 2021 12:48, Илияна Николова
8
Месечен любовен хороскоп за септември
Снимка: istock

Месец септември идва с много различни емоции и събития по отношение на любовта. Романтика няма да липсва, но са възможни и конфликти, които ще ни подтикнат да взимаме бързи решения. За някои представители на зодиака предстои нова любов, докато други ще се наложи да полагат повече усилия във връзката си. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Лъв
 
Някои от представителите на зодията ще бъдат пред избор – дали да сложат край на връзката си или да се впуснат в любовното приключение. Венера ще ви помогне да намалите напрежението, дори ако различните ви мнения по някакъв начин ви отдалечат с половинката. В края на месеца комуникацията значително ще се подобри. Бъдете внимателни към нуждите си един към друг и не използвайте чара си, за да манипулирате. Разчитайте на вашата отдаденост да помогне за подобряване на любовната ситуация и не бързайте с взимането на решения.
 
Скорпион
 
Новият месец ви дава възможност да срещнете нова любов или да заздравите връзката си, ако имате такава. Въпреки това, Юпитер и Сатурн може да се опитат да ви попречат. Не драматизирайте и не се опитвайте да манипулирате партньора си. Важно е да комуникирате ясно, за да бъдете сигурни, че другият ви е разбрал напълно. При някои Скорпиони Уран ще доведе до резки промени в брака. Мислете добре, преди да вземете решение, без значение дали става въпрос за раздяла или обвързване.
 
Риби
 
Някои аспекти от миналото ви причиняват повече разочарование, отколкото удовлетворение. Учете се от миналите си любовни истории, за да трансформирате настоящите и бъдещите. Ако сега започвате нови взаимоотношения, не бързайте. Дайте си време да опознаете другия, да видите как върви комуникацията помежду ви, дали е ясна, дали може да споделите вашите изисквания в любовта. Обвързаните Риби ще имат много добри възможности да надградят любовта си с любимия човек. Помислете какво ви се прави заедно, какво искате да си споделите, какъв е следващият етап на взаимоотношенията ви и го споделете един с друг.
 
Телец
 
Вашият социален и професионален живот ще ви отнеме голяма част от енергията. Хубавото е, че родените под знака на Телеца ще се радват на подкрепата на Венера, когато става въпрос за любовта. Вашето очарование, чувствеността ви ще се повишават и ще ви помагат в интимните отношения. Възползвайте се от тази енергия, за да подобрите настоящата си връзка. С Марс в Дева, срещу Нептун, вие ще комуникирате лесно и ще споделяте желанията си с любимия човек.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целувки
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И покаяние за сторили те зло!
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идва най-прекрасният месец за прекрасните хора:)
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЩЕ ВИ СПАДНЕ ЛИБИДОТО. ЩЕ ПИЛЕЕТЕ ВРЕМЕ И ПАРИ, ДО ОГЛУПЯВАНЕ И ЩЕ ВИ СЕ НАТИСКАТ САМО ОБРАТНИ СЪС СБЪРКАНА РЕЗБА. ДАНО СТЕ ЩАСТЛИВИ!