4 неща, които рушат любовната връзка

Никога не забравяйте да си правите комплименти
13 окт 2021 23:00, Михаела Лазарова
23
4 неща, които рушат любовната връзка
Снимка: Istock

В любовта малките неща са от значение. Те са в това да бъдем добър слушател за партньора си, да покажем подкрепа в трудни мигове, да създадем приятна атмосфера и за двама ни, да благодарим, когато се чувстваме обичани. Тези малки неща спомагат за подкрепата на една връзка. Но има и други малки неща, които бавно, но сигурно могат да я разрушат. Вижте три от тях.

Забравяне на времето, което сте прекарвали с приятели

Ваша приятелка/приятел има нова връзка от известно време, но сякаш изчезна от живота ви. Случайно да ви звучи познато? Ако и вие попадате в този пример, не забравяйте, че дори когато сте в нова любовна връзка е много важно да поддържате връзка с приятелите ви. Това е добре за вас, но и за интимните ви взаимоотношения.

Използвате тези думи

Знаете ли, че според експерти има думи, които не бива да казваме на партньора си? Въпреки че комуникацията играе важна роля във взаимоотношенията, някои думи е по-добре да бъдат спестени, като:

  • „Трябва“ – Тази дума носи чувство на разочаровани очаквания към действията на партньора ви.
  • „Винаги“ (пример:„ Винаги правиш...“) – Ако ползвате тази дума в ситуации на конфликт, за да упрекнете половинката си, той/тя може да се чувства така, сякаш не му/ѝ е позволено да направи грешка.
  • Същото е с „никога“ – „Ти никога не ми помагаш...“ и т. н.) кара любимия ви човек да остане в отбранителен режим.

Още по темата може да прочетем в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 20. Язе пък подозирам ,че си некоя татуирана с напомпани джуки уроспия която идно копче нимой дъ заший.Която няма почти нищу освен два пръста попикано месо между краката и тръси дъ фане некой *** кадя има пари ,а си уреди дживота.Още подозирам ,че имаш висшо което ти е само за фалшиво самочуфствие инак работиш зъ заплата и хронично няааш пари.
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всъщност съм млада, красива жена. Ама съм много пpocта, затова така ти се струва.
14
3
 
11
 
! Отговори
123 преди 2 години
Лошия секс, без добър секс хората се отчуждават.
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бяло течение има всяка втора буля.
12
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те жените щото се правят на много интересни и се хващат с разни "лоши типове",че били много готини,та накрая остават зарязани с дете и сами. После се хващат за самотни чичковци,за да имат някаква помощ за отглеждането на това дете. Та в живота всичко се върти. Както разни хубавици са много оборотни така после остават сами и никой не ги търси за нищо друго исвен за секс. Никой не иска да гледа чужди деца
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гъбичките също са много неприятни...
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много лошо е и като има някакви вагинални бактерии...
9
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имах една която като си легнем и само седи на телефона. И всякакви нахалници и пишеха през 5 м,а тя милата все зор да отговаря на всеки. Веднъж и направих забележка,втори път,отговорът беше,че съм бил много ревнив. Обаче аз като си пиша с някоя и веднага някакви истерии коя е тая. Като не сме заедно ми звъни и по 3 часа само си говорим,а като се видим вкъщи пак седи само на телефона.Това беше супер дразнещо. Зарязх я да си пише с който ще. Та телефон в спалнията е най-дразнещото нещо за един мъж
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Козата си сака пръч,ако станеш импотентен и жената няма чувства и не те обича ще хапнеш дръвцето,ако жената е нимфоманка или лека жена която е безсърдечна и безкомпромисна и ти забива нож в гърба.и не на последно място парите са голям фактор защото ако нямате и двамата тогава става лошо.гаден мършав нещастен мизерен живот,живея живота на сила ям на сила пия *** сила спа на сила.
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимна преди 2 години
Какво значи да ти откраднат жената, бе Гaнчи? Нещо като магарето? Жената има своя воля и ако не я третираш добре, вижда по-добро отношение е нормално да си тръгне. Ти какво очакваш? Тук манталитета е като в Анадола? Там като го напусне жената я търси да я убие, и после се самоубива. Какви са тези диващини? Всеки човек иска да е щастлив. И не опираме само до пари. Ти я затрупай с пари, но се дръж като идЕот, пак ще си тръгне. Ще я връзваш ли какво? Нищо европейско в този народ. Анадолски истории.
6
4
 
4
 
! Отговори
Киро индиеца преди 2 години
Тези които крадът чужди жени,господ ги наказва и пстават без пари и самотни,и се разболяват от тежко заболяване.докато има мъже к-ви и жени к-ви няма да има любов,света си отива без любов,по важни са президентските и парламентарни избори и въглищните централи,и цената на газа и какво щели да правят работниците на мини марица изток.любовта и свободата не са важни.
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Любовната връзка я рушат ***-те които крадът и си бъркат носа в чужди семеиства,и жените к-ви които се връзват на празни обещания и се продават за един к-р.има и такива които се продават за пари жалки твари.
4
3
 
3
 
! Отговори
Бутана количка преди 2 години
Слави е син на алах и член на бкп.
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
5. Жена ти да те навие да си оперирате заедно носовете.
2
13
 
6
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Връзката е като работата. Където ти предлагат по-добри условия, там отиваш. Това с остарялите измислици цял живот с един човек само умствено изостанал може да го направи.
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако няма редовен секс или ако единият партньор е твърде пасивен, гнуслив и неактивен - пиши я бегала връзката.