Седмичен любовен хороскоп за 11 – 17 април

Вълнуващата седмица за любовта
11 апр 2022 11:01, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 11 – 17 април
Снимка: Istock

Романтиката ще надделее тази седмица. Това ще се дължи на Юпитер и Нептун в Риби. Тази планетарна връзка носи истинска възможност за сбъдване на мечтите в любовен план, стига да вярваме достатъчно. Но Марс също влиза в Риби, което ще направи любовния ни живот още по-невероятен.

Ако обаче не се освободим от някои грешни модели на мислене и действие, ще се разочароваме. В любовта нищо не се случва насила и няма как да накараме някого да бъде с нас, ако не желае. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако сте в любовна връзка може да се почувствате така, сякаш сте загубили способността си да водите добра комуникация. Необвързаните Овни също няма да се чувстват особено добре в любовта. Без значение дали сте обвързани или не, важно е да не „падате в заешката дупка“. Най-добрият начин да предотвратите това е да се съсредоточите върху всичко, което имате, върху комфорта ви. В противен случай може да ви е трудно да намерите изход от всякакви любовни проблеми, в които може да се окажете. Тази седмица ни очаква и пълнолуние, което ще засегне вашия партньорски сектор. Овни, контролирайте това, което можете, пуснете това, което не можете.

Телец

Скъпи Телци, възможностите пред вас в любовта ще се отворят значително тази седмица и със сигурност ще носят положителни емоции. Юпитер и Нептун ще бъдат в прекрасен съвпад в знака на Риби. Марс също влиза в този зодиакален знак. Ако сте необвързани може да разширите вашите социални хоризонти, за да получите това, което желаете. Обвързаните Телци могат да се отдават на романтика и на това да сбъдват желанията си с любимия човек.

Близнаци

Уважаеми Близнаци, любовният ви живот може да се трансформира и то по положителен начин. Пълнолунието ще окаже влияние върху романтичния сектор. Въпреки че може да звучи прекрасно и може да доведе до емоционално удовлетворение за някои, е по-вероятно да предизвика внимание към вашите уязвими или нерешени проблеми по отношение на любовните въпроси. Това е така, защото пълнолунието също ще квадратира интензивния Плутон. Може да се окаже, че саботирате нова връзка заради самозащита точно когато нещата започнат да стават сериозни. Може да предизвикате спор с настоящия си партньор, защото искате да запазите надмощието. Бъдете наясно с желанията си и внимавайте с емоциите. Само така любовта ще ви носи радост. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Човек преди 2 години
Човек на който не му върви в живота, така е заради секретните интереси на някои хора, които наистина манипулират истинската осанка на човека !