Кои са петте тайни на любовта, които зрелите жени знаят?

Конфликт или спор не означават край на връзката
16
Кои са петте тайни на любовта, които зрелите жени знаят?
Снимка: Istock

С напредването на зрелостта жените научават много ценни уроци. С всяка следваща връзка се трупа знание, което помага да развиете не само отношенията си с партньорите, но и самите себе си като личности. Зрялата жена знае какво иска и има реалистични очаквания от любовта. Тя не лети в облаците, а е здраво стъпила на земята. Поглежда към себе си и се гордее с това, което е изградила в личността си.

Кои са петте тайни на любовта, които зрелите жени знаят?

1. Тялото се променя, затова трябва да го обичате във всяка възраст.

Много жени започват да се срамуват от тялото си с напредване на възрастта. Опитват се да прикрият признаците на стареене, започват да развиват комплекси заради отпуснатата кожа и бръчките. Това им пречи да се обичат и да се ценят високо, да имат самочувствие и да се заявяват твърдо. Всичко това им пречи в изграждането на стабилни отношения с мъжете. Едно от най-привлекателните за тях женски качества е самоувереността и самочувствието. Ако обичате тялото си на всяка възраст и се гордеете с него, това ще ви помогне да имате по-щастливи и пълноценни връзки.

2. Зрелите жени знаят, че мъжете идват и си отиват, но приятелките остават.

Едно от най-важните неща, които младите жени забравят, е приятелството. Близките и най-добри приятелки са тези, които остават до вас винаги и ви подкрепят. Дори най-прекрасната връзка може да се разпадне, но истинското приятелство остава завинаги. Зрелите жени не забравят това.

3. По-добре е да се влюбиш в добър мъж, отколкото в секси мъж.

С натрупването на опит зрелите жени започват да оценяват много повече личностните качества на мъжете, отколкото техния външен вид и страстно отношение. Те остават на повърхността и с времето започват да утихват. Докато качествата на характера, отношението, личността на мъжа са тези, които остават истински ценни във времето и са солидна основа за дълготрайна връзка.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Петте истински съвета:1.Поддържайте си тялото и визията,включително облекло, прическа и така нататък. 2.Не мрънкайте за щяло и нещяло. 3.Грижете се за домакинството.4.Правете с.вирки. 5.Бъдете мили с мъжете, а не да сте студени или да ги хокате. Това са нещата,които привличат мъжете, не измислиците от статията.
5
7
 
9
 
! Отговори
Един преди 1 месец
Младите женки не ми се кефят, защото не съм цепеняк или перко, а кинти си имам доста, програмист съм и съм добричък. Някои дъpтофелнички са проявявали интерес, но не мерси. Стари сбръчкани чанти десета употреба да си ходят с дебели стари чичаци. Кат са били млади са ги тъпкали и пълнили по дискотеките, а сега искат свестното стабилно момче с кинтите. Как пък не. Ще си ходя по пр0ститутки и ще си хвана някое скромно азиатче след време, като се наживея.
4
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зрелите жени не ме интересуват. Интересуват ме интелигентни отлично изглеждащи поддържани и успели кариерно жени. Но не и дърти леляци. Не са ми интересни. Една зряла цоцолана бедна фризьорка с 2-3к лв. доход грам не ме вълнува.
3
4
 
10
 
! Отговори
Бен Джезърката преди 1 месец
Най-голямата тайна, момичета. Пускайте отзад докато сте млади, после е малко ъъъъ.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А презрелите жени вече са ги забравили тези 5 тайни.
1
2
 
7
 
! Отговори
Шаши преди 1 месец
Що мъжете не се замисляме за такива работи?