Как да бъдете по-сексапилни и съблазнителни?

Носете дрехи, които подчертават тялото ви
12
Как да бъдете по-сексапилни и съблазнителни?
Снимка: Istock

Филмовите звезди безспорно са еталон за красота. Всяка една от нас поне веднъж е оставала без дъх при вида на някоя известна актриса или модел на червения килим. Сякаш те притежават нещо, което ги отличава от „нормалните“ жени. Те са енигматични, притегателни, секси, съблазнителни… На какво се дължи това?

В следващите редове ви предлагаме някои трикове, с помощта на които можете да подсилите женската си енергия и да заблестите като звезда. Ето ги и тях:

Осъществете зрителен контакт

Това е може би една от най-добрите техники, които да въведете в арсенала си, ако искате да бъдете по-съблазнителни. За целта – спрете погледа си върху човека, когото искате да привлечете и го задръжте, за да провокирате вниманието му. Ако човекът се приближи към вас, за да започнете разговор, не снемайте поглед от него, докато говорите. Според психолози, хората са привлечени от тези, които им обръщат внимание. Когато съсредоточавате погледа си върху някого, това може да му помогне да се чувства специален, а по този начин вие пък ще изглеждате съблазнителни в неговите очи.

Ако пък задържите погледа си върху вашия обект на желание за повече от няколко секунди и той не му отвърне, не продължавайте да поддържате зрителен контакт. Иначе рискувате да изглеждате така, сякаш зяпате.

5 грешки в грима, които ви състаряват

Поддържайте правилна стойка

Позата, в която държите тялото си може да покаже дали имате интерес към някого. А това определено е начин да демонстрирате и съблазън. И обратно – затварянето на тялото чрез кръстосването на ръце или пък гледането настрани ще покаже липса на интерес. За да покажете на човека отсреща, че се интересувате от него, трябва да работите по поддържането на по-отворена поза. Като за начало – обърнете се към човека, когато говори, дръжте ръцете си далеч от гърдите и не поставяйте в скута си чанта.

За да бъдете съблазнителна, когато говорите с човек, чието внимание искате да привлечете, наведете се леко напред, скъсявайки дистанцията между вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Харесваме ги такива, каквито са.
4
2
 
8
 
! Отговори
Истинският Някой преди 1 година
Къпете се редовно, сменяйте дрехите си често, и се усмихвайте искрено винаги, за да излъчвате позитив. За мен като мъж това е предостатъчно!
3
2
 
11
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Дъ сме сексапилни и съблазнителни,Начи сами си го търсим ? После ревем !
2
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само че по-наивните майки и баби възпитават подрастващите момичета да бъдат скромни и срамежливо да свеждат поглед, вместо да го вперват в очите на мъжа или на младежа, с когото разговарят. Камо ли пък да фиксират с поглед непознат или малко познат мъж, с когото в момента дори не разговарят.
1
5
 
9
 
! Отговори
МНОГО ПАРИ преди 1 година
Много ПАРИ, ИМОТИ и БОГАТСТВА това е!!!