Ако връзката ви премине тези 10 теста, тя има потенциал

Имали сте поне един грандиозен скандал
19 мар 2023 23:00, Михаела Лазарова
11
Ако връзката ви премине тези 10 теста, тя има потенциал
Снимка: Istock

В началото на всяка връзка гледаме на партньорите си с розови очила. Влюбваме се предимно в представата за тях, а впоследствие узнаваме много повече за характера, личността, разбиранията им, ценностите и целите им. Реакциите в дадени ситуации са един от факторите, които влияят най-много на близостта и чувствата. Ако реакциите на партньора ни не ни допадат, нараняват ни, не ни правят щастливи, започваме да отваряме очите си и да осъзнаваме, че се разминаваме и по останалите показатели.

Въпроси, които да си зададете, преди да „поправите“ някой мъж

Но има моменти, по които си личи дали връзката ви ще остане трайна, силна и здрава, а защо не и завинаги.

Ако връзката ви премине тези 10 теста, тя има потенциал.

1. Да стоите в задръстване с часове на километри от бензиностанция, докато закъснявате за нещо важно.

Представете си такава или подобна стресова ситуация. В такива моменти личи нагласата на човека до вас и способността му да управлява емоциите си, да се справя с непредвидените обстоятелства и стреса. Ако се изнерви и започне да си го изкарва на вас или седи и се тръшка, мрънкайки постоянно и обвинявайки целия свят, това не е особено добър сигнал. Вероятността да действа по същия начин и в други подобни ситуации е голяма, а това би навредило на отношенията ви.

2. Да сте заедно за поне 24 ваши менструални цикъла.

За мъжете е предизвикателство да понесат и най-вече да разберат женските промени в настроението, предизвикани от хормоналните колебания. Всяка жена има индивидуални особености на цикъла, което се отразява по различен начин на тялото и емоциите ѝ. Цялата палитра от промени в женския организъм и емоции объркват мъжете. Ако вашият партньор разбира и понася стоически вашите менструални цикли, това е добър знак за отношенията ви.

Отговорите на тези въпроси показват дали връзката ви е завинаги

3. Виждали сте го как се грижи за болен или възрастен човек.

Един от тестовете, които са важни показатели за връзката, е отношението на партньора ви към болен, възрастен или дори непознат човек, който има нужда от помощ. Ако сте виждали партньора си в поне една такава ситуация, вероятно това ви е подсказало що за човек имате до себе си – готов да се отдаде на оказване на помощ, когато някой има нужда от това.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Викам си цял уикенд почивам, чета, събирам сили и акъл за понеделник и идва нещо като това с циклите и чупи сериозно *** още в началото на работната седмица ....
7
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак че баба ми и дядо ми не са спазвали тия тестове, че иначе щяха да висят в инстаграм и фейсбук, и да отглеждат кучета, вместо деца!
6
2
 
10
 
! Отговори
Дребно,но важно нещо преди 1 година
Много е важно, когато край тях минава красива жена, той да не реагира така, че да дразни или наранява приятелката или съпругата си. И когато край тях минава атлетичен, хубав мъж, тя да не реагира така, че да обиди или злепостави приятеля или съпруга си.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Една неуспешна връзка може да мине и по-тежки тестове.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Южни ветре с цвят зелев, каквато и висша сфера на влияние да си....ще те довърша....почнах те в името си Свято, кръстено на една детска любов.....И не върви да е кълнем в Небето, че ще вършим дела противни Нему.
3
3
 
9
 
! Отговори
Михаел Лазаров преди 1 година
11-ти тест- дали се е епилирала и е подготвила подходящо катерицата за първия с*кс. Ако не е- никога няма да го направи. Което ще доведе до бърз разпад на връзката.
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ох, това зелено ,...така го обичам и Южния вятър го обича, когато ме гали нежно....нека де ве яд...че ме обича и все по.Мен тича...!
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мише, а няма ли и единадесети знак, нещо за секса? Питам, защото си топ-специалистка.