7 причини някои мъже да предпочитат по-възрастни жени

По-възрастните жени общуват по-лесно
23 мар 2023 23:15, Михаела Лазарова
81
7 причини някои мъже да предпочитат по-възрастни жени
Снимка: Istock

Любовта не познава граници. Когато се появи, тя не се интересува от предразсъдъци и стереотипи. Възрастта е един такъв предразсъдък, който мъчи много хора и им налага спирачки в любовта. Някои мъже обаче не се вълнуват от възрастта и не я приемат като пречка. Те нямат нищо против да се срещат с по-възрастни жени.

Защо някои мъже предпочитат връзките с по-възрастни жени?

6 причини да стоите в нездравословни връзки

По-зрелите жени имат повече опит и не се държат детински

Много мъже възприемат по-възрастните жени като авторитети с повече опит, което предполага по-добър шанс за впечатляващо любовно преживяване в интимен и емоционален смисъл. Зрелите жени имат повече опит с мъжете, което предполага и по-добро разбиране от тяхна страна. По-възрастните жени знаят какво искат и как да го постигнат, често са независими и не са малки мрънкащи принцеси, а това привлича много мъже.

Зрелите жени знаят какво искат

По-възрастните жени са натрупали опит и са осъзнали какво искат от живота и връзките. Те се отнасят сериозно към всичко в живота си за разлика от по-младите дами, които тепърва осъзнават много неща. Зрялата жена има ясна представа какви цели да преследва, а това е изключително привлекателно за повечето мъже.

Фактори, които убиват връзките всеки път

По-зрелите и възрастни жени знаят и какво искат мъжете

Повече опит и зрелост предполагат и повече знание относно мъжете. По-възрастните жени са опознали по-дълбоко мъжката природа, познават добре мъжките желание и нужди, не се нуждаят от толкова насоки, колкото по-младите и неопитни дами. Възрастта и опитът са знак за мъжете, че една по-зряла дама може да използва въображението си, а това ги привлича силно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако и двамата са под 35-36 г. и не са залетели да се женят, тогава няма абсолютно никакво значение кой на колко години е. Посочи на някой 20-годишен хлапак една истинска цветуща красавица на 35 г., лигите му потичат. Мой съученик, когато беше студент на 23 г. случайно беше имал еднократно приключение с 30-годишна и след това премина през период, през който беше като пиян, зомбиран на тема 30-35-годишни жени. За своите връстници и за по-малките говореше с насмешка. Причините са разбираеми.
42
6
 
3
 
! Отговори
мхм преди 1 година
Виждам, че можете да направите всяка жена нещастна. Браво. Далече, и да ви се връща също така.
41
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 49 Изключения са браковете, при които жената е доста по-възрастна от мъжа. Много рядко се случват, но ги има. Но съвсем не са рядкост семейства, в които съпругите са с по 1-2 години по възрастни от мъжете си. Но тук дискусията се завъртя около извънбрачните връзки с цел секс. Става ли въпрос за секс без ангажименти, можеш да срещнеш какви ли не комбинации, даже и такива, които звучат като виц.
40
1
 
9
 
! Отговори
До 45 преди 1 година
Написал си го много точно - просто виждаш някой и го харесваш, после разбираш на колко години е. Преди близо 2 г. разведен познат на 66 г., беше харесал жена от пръв поглед. После разбрал, че тя е на 68 г. Още са заедно, но тя е доста засукана и младолика, а той е съвсем оплешивял и с шкембенце. Като ги видиш, ще помислиш, че тя е с десетина години по-млада. Но според мен, от значение е и фактът, че тези двамата много си паснаха по характер. С две думи, всеки отделен сучай си има специфика.
39
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Патило и до 50г - Тук не говорим за възрастни жени, на които сексът вече им се е отщял, а за полово активни стръвници, които имат нужда от потентен партньор. "50 г." сигурно описва връстници на родителите си.Толкова занемарена физически жена няма голям избор.Трябва да се задоволи или с мъж от нейното поколение, който няма шанс при по-млада, или да се примири с някой по-млад, който не подбира.Но такъв може да бъде само геронтофил или пийнал бройкаджия, който няма да се сети за нея втори път.
38
3
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 44 преди 1 година
Не е никаква съществена разлика, ако мъжът е по-възрастен с 10 г. Виж, ако разликата е 30 г., причините може да са само две. *** отива при връстник на баща си заради облаги.Или пък съвсем младо и наивно момиче наистина се влюбва в 50-годишен, който все още изглежда добре и я е привлякъл с нещо, най-често с по-човечното си и кавалерско поведение в сравнение с глезените лeкeнцa, които са нейни връстници.Но малката не се замисля какво ще бъде след 20 г., когато тя ще иска, а той няма да може
37
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
... селски имот, къща и малко декари не знам къде. Но едва ли софиянец на тази възраст би отишъл на село. Кой ги знае. Интересното в случая е, че има такива ловки жени. Може да е било от значение и това, че когато са се срещнали, неговите родители вече не са били сред живите. Възможно е тази да го е преценила и ловко да е заместила мaйкa му. Почувствах задължение да уточня това, което снощи написах неточно. Приятен ден на всички.
36
4
 
1
 
! Отговори
За коментари 29, 30 преди 1 година
От сутринта уточнявам с домашните си тази случка. Те ме коригираха. Онази баба тогава е била на 48 г., срещнала е нейния по-млад приятел 1 година преди края на соца. Той бил с почти 3 г. по-млад от нея. Следователно, тогава може би не е имала значение тази разлика, щом тя е била толкова хубава. Уникален е фактът, че го е задържала до днес. Нашите се питат дали той някак се е подсигурил жилищно, ако бабата почине преди него, защото ще я наследи нейното вече 60-годишно дете. Имал още някакъв селск
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Детеродна възраст .. не винаги е така. Може и тя и той да имат по 2-3 деца от предишен брак и да не искат повече деца. Примерно тя на 45, той на 35.
34
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зависи какво се разбира под по-възрастна. Ако мъжът е на 25, а тя на 32-3 може. Ама ако е на 25 ,а а тя на 50 едва ли ще я предпочита пред някоя по-млада. А ако говорим за връзка дори да гледа за по-възрастна ще е предимно за жена в детеродна възраст. Все пак повечето искат да оставят поколение след себе си. И като цяла никой не почва да си търси партньор с идеята,че трябва да е на еди колко си години. Просто виждаш някой и го харесваш. После разбираш на колко е.
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Същите причини са и защо много жени предпочитат по-възрастни мъже и не говоря за 1-2 години разлика, а за 10-30 години разлика
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обади се когато можеш. Извън времето. Когато можеш.
31
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те щото младите жени напират със стари мъже да влачат. Колкото и пари да има, стария мъж си е стар, даже и доста мирише, младата жена винаги търси млад, а вече и сама си изкарва парите, та що да влачи със стар.
30
0
 
7
 
! Отговори
До 28 преди 1 година
Ми тебе ли да вземе.
29
0
 
7
 
! Отговори
До 38 преди 1 година
Ами не се навеждай тогава.
28
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Требе да те е ударил хормона много яко в мозъка или там каквото има в кутията, за да скочиш на дърто.
27
15
 
13
 
! Отговори
50г преди 1 година
Като се наведе и като и виснат шкембака и сисите, набръчканата кожа на колената, дебелите баджаци и ми се отебавa.
26
8
 
13
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 1 година
От както направих преди много лета 25 лазарника. По вехта от мен не съм имал в леглото. Ми то срамота ще е. Аз да не съм лешояд...
25
10
 
15
 
! Отговори
Патило преди 1 година
Презрелите не пускат. Поне повечето от тях не се интересуват много от кекс. Веднъж месечно е постижение и то с усилия. Зарязвай и сменяй с младо.
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Повечето са психарки, ама който каквото търси, ще го намери.