10 грешки при избора на съпруг

Поддържате връзка с партньор, който прави неприемливи неща
17 май 2023 01:00, Михаела Лазарова
39
10 грешки при избора на съпруг
Снимка: Istock

Всеки, който мечтае да сключи брак и той да е дългогодишен и успешен, иска да знае кои са фундаментите, върху които може да го изгради. Има много бракове, които продължават години наред, но двамата или единият от партньорите не е щастлив. Истината е, че през годините на брака винаги може да има ситуации, които дори и не сме си представяли, че може да ни се случват. Въпреки това, още преди да се замислим за брак с определен човек, има някои грешки, които можем да допуснем и в крайна сметка да се стигне до развод. Вижте 10 от тях.

1. Избирате партньор, който има противоположни житейски планове на вашите, с надеждата, че ще „промените решението му“. Истината е, че редица бракове стигат до развод, само защото започват по този начин.

2. Сключвате брак с човек, когото ще се стремите да промените. Това особено важи за жените. Няма как да промените мъж, който не желае сам да се промени. Ако сега е лош, ще бъде лош и на по-късен етап.

8 неща, които ни помагат да поддържаме връзката си пълноценна

3. Вашите родители и приятели „решават“ с кого да се задомите. Много хора ще отхвърлят някого, който е по-съвместим с тях, в полза на друг, който се смята за по-„приемлив“ за семейството и приятелите им. Близките не спират да говорят колко „добра партия“ е той и е време да се побърза със сватбата.

4. Пренебрегвате крещящите червени флагове. Любовта наистина ни кара да гледаме през розови очила. Точно това е една от причините да ни бъде толкова трудно да видим някои предупредителни знаци. Или ги виждаме, но ни е по-удобно да ги подминем, казвайки си, че това е временно, за съответната ситуация.

Защо е важно да показвате привързаност към партньора си

5. Поддържате връзка с партньор, който прави неприемливи неща. Психически и физически тормоз, изневери, лъжи...

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: брактормозсемейство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Ставаш преди 11 месеца
За оне мен шоу и сама да си говориш поне си праиш вятър
28
0
 
0
 
! Отговори
Ти преди 11 месеца
И аз не сме в едно изречение но надговарянето не ми е сила
27
0
 
0
 
! Отговори
Тази преди 11 месеца
Ти беше една от тях
26
0
 
0
 
! Отговори
Ми преди 11 месеца
Релке не си прави труда шарана е още в морето
25
0
 
0
 
! Отговори
Няма преди 11 месеца
И да има
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 15 Има всякакви чешити. Познавам момиче от някогашно буржоазно, доста заможно семейство. Тя е правнучка на някогашен богат търговец. От ученичка има любов с момче, което по-късно стана активист на младежката организация на БСП. Не го знам той с какъв произход е. Но в крайна сметка се ожениха и то след дългогодишна връзка. До днес се карат като бecнu на политически теми, но много държат един на друг и семейството им е здраво. Какво ли няма на този свят!
23
0
 
2
 
! Отговори
Прозтаг преди 11 месеца
Вие май не разбирате че говоря за пластмасов аксесоар!
22
2
 
4
 
! Отговори
Истукан преди 11 месеца
Има ли избор изобщо.
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Прозтаг Ами ако попадне на някой амбициозен и развоят на действието не зависи от нея? По-добре не ми отговаряй подробно и цветисто, защото ще ни баннат и двамата :))
20
2
 
2
 
! Отговори
Прозтаг преди 11 месеца
До кварталата......кой ти казва да го поемаш целия, нека си има потенциал!
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Лошото е че последните години хората все перфектното търсят, защото така са ги облъчили от всякъде
18
0
 
5
 
! Отговори
КварталнатаЕкспертКА преди 11 месеца
До Прозтаг ... 30 см е много. Това мъжете си мислите, че прекалено голямата дължина ще ви направи значими в очите на останалите хора. Но всъщност ще подплаши нормалните жени. Ако е налице такъв габарит, де.
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Диана ........ Има и по зле. Да му плащаш кредитите.
16
1
 
10
 
! Отговори
Прозтаг преди 11 месеца
Търсете го около трийсе сантиметра пластмасов, твърд и с дълготрайна батерия. Перфектен избор - не пие, не пуши и не ходи по чужди щот си го държите в шкафчето.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Старостта е относително понятие. Както емоционално, така и физически!
14
1
 
3
 
! Отговори
Елица преди 11 месеца
Най голямата грешка която позната направи е да се омъжи за опикана импотентна старческа ***. Но още на петата година след ходене по млади момчета тя я поправи
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Разлики в политическите възгледи. Не е майтап. Знам за случай в който родите( на сватбата) само дето не се избиха. Едните червени та морави, другите малко уонаби стара буржоазия реститути......Цирк страшен беше. След това ледена епоха в отношенията. На раждането на внучетата, при изписването от родилното даже не си и кимнаха. Мани мани.....
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Като няма факти има измишльотини!
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Природна тьпотия. Това е причината.
10
1
 
4
 
! Отговори
Заинтригуван преди 11 месеца
Казва се, че мъжете правят погрешен избор на партньорка, защото я избират разсъждавайки не с онази глава, която е на раменете им. Жените обаче защо правят често пъти погрешен избор? Нали не всяка се омъжва поради любовно увлечение? Някои се омъжват по сметка и после съжаляват. Други искат да се омъжат изгодно, но грешно си правят сметката. Каква е причината жените да разсъждават погрешно?