Венера транзитира в Риби – какво да очаква всяка зодия

Разберете повече за това как ще ви се отрази този хубав транзит
13 мар 2024 22:20, Теодора Драгоева
4
Венера транзитира в Риби – какво да очаква всяка зодия
Снимка: iStock

Когато Венера, планетата на любовта и връзките, транзитира в мечтателния знак Риби от 11 март до 4 април, фантазиите изобилстват. Планетата на красотата е екзалтирана в този воден знак, който е характерен с мистика и визионерство, което означава, че работи на върха на силите си. Венера в Риби обича да блика с пълна сила и да предлага сърцето си напълно на всеки и всичко, което обожава. Твърде много никога не е достатъчно. Помислете: трансцендентна любовна поезия, украса като романтичен ритуал и засилени артистични вдъхновения, които ви държат будни през нощта. Това разположение е предназначено да търси пламъци и сродни души – независимо дали с интимни партньори, най-добри приятели, музи или самия въртящ се космос. Усещане за изящна съдбовност се развява зад всяко помахване на този дружелюбен транзит.

Защитете своята магия

Въпреки това дори безграничността има своите ограничения. Способността на това разположение да се слива изцяло с други може да се равнява или на крайна близост, или на опасно разпадане на границите. Изгубването на себе си в друг може да подкопае личния суверенитет и да доведе до объркване за това чии нужди и желания са по-важни. Тук е необходима допълнителна проницателност, заедно със здрава котва в реалността. Когато функционира по балансиран начин, това разположение е чудотворно способно да бъде възприемчиво и състрадателно, като същевременно почита и защитава собствената си уникална гледна точка.

Вашите хороскопи са предназначени да се четат като вдъхновение. Ако си знаете вашите слънчев и изгряващ знак (асцендент), прочетете, за да разберете  как Венера в Риби ще се отрази на вас:

ОВЕН

През следващите седмици воалите между вашия подсъзнателен ум и вашето съзнание ще са тънки. Това е потенциално време за деконструиране на фантазиите, които сте проектирали върху партньорите – независимо дали са романтични или платонични.

Вдъхновения, психологически прозрения и проблясъци също текат изобилно по това време, така че се възползвайте и създайте красота и магия зад кулисите. Правете предложения на вашето алтер его. Пишете любовни писма до вашите мечти. Потопете се в блясъка на снощното си преживяване. Колкото по-възприемчиви сте към непознатото, толкова повече магия може да проникне в ума ви.

За другите зодии, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Венера в Риби
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Евала преди 1 месец
Стига с тия простотии, бе тате!
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Почина патриарх Неофит! Бог да го прости и въдвори в райските градини