Как да запазите приятелството между трима

Запазете неутралитет при конфликт
11 май 2024 14:20, Михаела Лазарова
4
Как да запазите приятелството между трима
Снимка: Istock

 Приятелите са едно от най-ценните богатства, които имаме наред със семейството. Понякога те са дори повече от приятели – чувстваме ги като наши братя или сестри, въпреки че не сме кръвни роднини.

Може да имате повече от един най-добър приятел. Понякога се случва така, че да сте трио, но триото крие някои рискове за отношенията ви. Три е нечетно число и това в много отношения може да доведе до проблеми и неравенство в отношенията. Възможно е да се появи ревност, усещане за предпочитание към другия, пренебрегване, неравнопоставеност в близостта.

В такива случаи единият може да започне да се чувства излишен. За да запазите приятелството между трима, вижте как е добре да подходите.

Прекарвайте време поотделно

Невинаги е практично да излизате постоянно тримата. За да заздравите връзката си с всеки от любимите си приятели е хубаво да прекарвате време с всеки от тях на 4 очи. Така ще поддържате близостта, доверието и приятелството си без напрежение. Ще имате достатъчно време и възможност да покажете колко много държите на всеки от тях.

Бъдете си гръб един на друг

Приятелството се скрепява най-добре, когато всеки от вас знае, че може да има доверие и да разчита на другите. Вие сте „тримата мускетари“ в крайна сметка. Когато някой от вас има проблем или просто има нужда от подкрепа, останалите винаги трябва да откликват. Когато усещате това, с приятелството ви всичко ще бъде наред. Ще е по-здраво с всеки изминал ден.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Трима преди 1 седмица
Са чета, с предател! Българска поговорка.
2
1
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 седмица
В Швеция са го измислили :)))
1
2
 
6
 
! Отговори
запазете го преди 1 седмица
Със секс.