Стриптийз вкара Хилъри Суонк в болница

Носителката на два Оскара влезе в болница след... некадърен стиптийз по време на снимки
19 дек 2007 10:04,
14
Стриптийз вкара Хилъри Суонк в болница
Хилари и Джералд. Снимка: sun

Носителката на два Оскара, актрисата Хилари Суонк, отиде в болница след... некадърен стиптийз по време на снимки.

Актрисата беше нокаутирана от колегата й Джерард Бътлър, заедно с когото се снимат във филма P.S. I Love You, съобщава The Sun.

Звездата от филма „300“ не успял да се оправи с тирантите на панталоните си, които излетели и ударили Хилари по лицето.

„Хилари е такава нежна и талантлива, а аз за малко да я убия“, каза съкрушено Бътлър.

„Аз разтегнах силно еластичните тиранти напред от гърдите си. Но те взеха, че се откачиха и я удариха право в челото. Тя падна като мъртва. Само два сантиметра по-надолу, и щяха да й извадят очите“.

„Текна й кръв, текнаха й сълзи и веднага й се появи огромна цицина. Наложи се да я откараме спешно в болница“, добави Бътлър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Хилари е супер.Страхотна актриса е дори се разплаках когато гледах "Момиче за милион долара".Наистина успя да ме трогне.Мисля си.........,че от всичко което бихме могли да и дадем (уважение,почитание,овации и т.нт) Тя най-малко заслужава да злорадсваме и да и се подиграваме заради някакъв глупав инцидент който дори и не е предизвикан от нея.
12
0
 
0
 
! Отговори
capybara преди 16 години
abe tez mn se ligavqt be ...... za edna cicina - spe6no q otkarali v bolnicata. barvo
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Егати тирантите! Защо им дават на тези зактьори да боравят с такива опасни вещи? Виж какви неща стават.... после ще трябва да връчват оскарите посмъртно...
10
0
 
1
 
! Отговори
Вишничка преди 16 години
Не правете така у дома!Нали знаете,човек за всичко трябва да прави оценка на риска !?
9
0
 
1
 
! Отговори
Анчо преди 16 години
.. е най-добрата актриса в момента и голяма сладурана. Не съм чувал за друга, която с първите си два филма на голям екран да вземе два Оскара. Обратно на това, което си мислят много хора, е живяла изключително бедно и даже по някое време с майка й са спали в една кола, защото са нямали пари да си наемат апартамент. Да е жива и здрава и още 10 Оскара да спечели! :)
8
0
 
1
 
! Отговори
van преди 16 години
Интерестно, но аз го четох интервюто с Бътлър в оригинал и ИЗОБЩО не е казвал подобни глупости. Закарали са я до болницата просто защото е процедура, а и за да избегнат някоя случайна инфекция. О, момент - сега виждам, че местните "журналисти" цитират "The Sun", явно бидейки най-автентичната медия до която са се добрали... Ама че простотия, хахахаахх...
7
0
 
1
 
! Отговори
kompleksar4о преди 16 години
Драги ми смехурковци, вие много хубаво злорадствате на хорското нещастие. Струва ми се, че ви идват в повечко комплексите. А представете си ако наистина нащо се бе случило с очите й. Или, защото е по-богата и определено по-известна от вас - майната й?
6
1
 
0
 
! Отговори
sve преди 16 години
ми да ти кажа, най- ме е страх от паяци, но това само за протокола, а иначе много трудно я преживях тази новина, още се тъпча с шоколад и солети "хрус хрус", последното за баланс, естествено:-D
5
1
 
0
 
! Отговори
sdm преди 16 години
Mi kak 6te6e da reagira?6te6e da izpadne v koma sigyrno:):):)
4
1
 
0
 
! Отговори
SiSiNkA преди 16 години
те ще кажиш че кой знае какво е станало..едни тиранти я шибнали по челото...ами ако нещо големо и твърдо я беше ударило как ли щеше да реагира хахахах
3
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
da doide da ia opyna az posle niama da ima strah ot nishto ........ogynche ot grizli she moej da si posika posle ...................a sega kvo udarili ia s tiranti tezi prostazi ne gi e sram..................ela hilary moito dete da ti pokaja ko imam pod tirantite i kak she ti opyna tvoite
2
1
 
0
 
! Отговори
tctctc преди 16 години
..ще взема да те пазя като жив щит... да не те нарани птица..или врабче да не те нападне:)))) къде да те цункам на баба..:))
1
1
 
0
 
! Отговори
sve преди 16 години
Малииииииии, пък аз каквато съм деликатна и крехка по душа, направо ще взема да ревна, каква драма, уважаеми зрители, каква драма!!!