Десислава минава на поп с нов бюст, записва с хора на Рики Мартин

Звездата ще завладява испано-говорящия свят с поп песни
17 апр 2008 18:03,
55
Десислава минава на поп с нов бюст, записва с хора на Рики Мартин
Десислава реши да пробива с поп на испански. Снимка: MAD TV

Десислава работи с екипа на Рики Мартин по новия си албум, призна певицата в интервю за Tialoto.bg. 

Поп фолк певицата, която в момента участва в шоуто „Пей с мен“ сериозно е решила са превземе испано-говорящия свят.

Работата по новата й продукция върви с пълна сила в Маями. Десислава обаче не е изоставила кариерата си у нас.

Певицата тези дни завъртя новия си клип „Never End“. Парчето е чист поп, което си е истинска изненада от една поп фолк изпълнителка.

Сега обаче певицата, която наскоро намали бюста си и призна, че така се чувства отлично, е амбицирана да спечели „Пей с мен“ заедно със своята партньорка – 14-годишната Мелинда.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
елеана преди 15 години
рики ема и клео са супер готини русалки елена иска да е русалка като вас
53
0
 
0
 
! Отговори
scum преди 15 години
Някои от вас въобще не са прави в случая защото миналата година даваха мисля по БТВ ънплъгд с Десислава и не пешеше чалга а изпя доста известни песни и най-вече на Уитни Хюстън.Пя много добре на английски и има страхотен глас това не може да се отрече. А това че е загърбила чалгата ме радва.Има възход което не е за пренебрегване, браво да продължава в същия дух
52
0
 
0
 
! Отговори
x преди 15 години
"...в чалгата има можещи и талантливи творци..." - ей това ми хареса! Велик бисер! Да плача ли,да се смея ли? Защото е все едно да напиша:"След взрива телата на убитите са образували огромна,красива,кърваво-червена маргаритка..." Съжалявам за гадното сравнение,ама си е така! Пошло,низко и просташко! Докъде стигнахме - да имаме за идол едно силиконово плашило,строшило безчет чypku!
51
0
 
0
 
! Отговори
учителката ви по бъл преди 15 години
Да имаш да вземаш, девойко! "Нейн" се пише с "и". Най ме дразнят такива градски момиченца с претенЗии!
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Преди малко гледах премиерата по МAD.Песничката е много свежа.С хаус наюански.Има потенциал.
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Явно някои хора не могат да преглътнат факта, че и в чалгата има можещи и талантливи творци... Жалко за грозните коментари отдолу...
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** чалга-***! Ако някой *** чалгар ме упрекне,че и завиждам да ходи на...той си знае къде! Пеела хубаво,дрън-дрън! Ама е чалга! Уууууууу! Проституто-мутренски силиконо-поклонници!
47
0
 
0
 
! Отговори
Stolicata na Italia преди 15 години
Taia pak kak ne se spria da laje! To ne beshe album na ispanski (a niama i gram ispansko proiznoshenie), producenta na neznam koia si zvezda, ta sega i grupata na Riki Martin. Kakvoto i da se pakne i da se peni i kolkoto i da si pokazva zadnika, vinagi shte si ostane tapa selska UFSA!!!!!!!!!!!!
46
0
 
0
 
! Отговори
Мартина преди 15 години
Другарката по правопис да вземе да се занимава с нещо друго. Явно не е чак толкова грамотна за колкото се има. Да не говорим, че темата е съвсем друга.
45
0
 
0
 
! Отговори
динко преди 15 години
Не мога да разбера, как е възможно по някакъв начин да се завижда на една чалга певица. Някой може ли да ми обясни, защо трябва да и завиждам , че не се сещам. Срещнах го това , на няколко места. Нито искам да съм чалга певица нито да имам отвратителни балони, нито всички други операции, нито да съм застаряваща. Да не говорим че познавам човек, казва се чавдар Александров от несебър който си колекционира чалга певици ( ) и тя също му е в списъка. За какво да и завидя, че я правят на *** за пари ли? Не мерси!
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Момичето пее страхотно,стига сте я плюли.Трудно ще и е,защото в БГ много лесно се лепват етикети.А нейният е "чалга".И може би,колкото и да се старае да го махне,няма да успее.Чакам с нетърпение да видя новото й видео днес от 21:00 по MAD.
43
0
 
0
 
! Отговори
Един преди 15 години
То ако искаш питай Бил Гейтс или Памела Андерсън къде се намира България и ще видиш, че си нямат и на идея на кой континент сме !
42
0
 
0
 
! Отговори
36 преди 15 години
Всъщност се пише "в ред", но ти явно си от село и няма как да знаеш. А аз не съм казала нищо за клони, главната буква беше грешка, а за пълния ти член, дето се слага за подлог. А за мен да не можеш да пишеш правилно и да не знаеш столиците на света е една и съща неграмотност.П.П. Пише се неЙн интерес.
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво ли означава "оред"??? А иначе съм изпуснал интервал - "у ред". и ако не си номер 36 много жалко - кретеноидните *** сте вече двама... Оная се смее на "клОни", ти па викаш "Оред"...хахавици ...
40
0
 
0
 
! Отговори
36 преди 15 години
я кажи ти колко процента от т.нар. елит са кой знае колко интелигентни, защото според мен не е повече от 10%...А грешките ти са с пълния член, иначе си натряскала запетайки навсякъде - дето им е мястото и дето не им е.
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пак имаш правописна грешка...пише е Оред, а не Уред....Аз не съм номер 36, да знаеш..., но когато някой плюе по другите, че са прости, е добре да покаже някакво ниво. А и какво като е глупаво момичето? Никога не е претендирала да е мозъчен тръст...
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти май не си много уред?!!! И къде видя грешка? А дори и да имам правописна грешка, еднаква ли е с МАНХАТЪН в АВСТРАЛИЯ ???И момиченце, чети какво съм написал преди да пишеш - аз приьнавам че е добра певица, и какво от това??? Има много певици, които са добри! А за общата култура - ами трябва си, особено ако имаш претенции че си от елита ! Иначе си смешен и жалък ... като Деси
37
0
 
0
 
! Отговори
Томов преди 15 години
Кой обича интелигентни жени с малки цици!?!!? Пишете тука пълни глупости. Дисеслава изглежда така и се държи така, защото това се харесва на мъжете. А тези мъже, които харесват интелигентни и плоски жени, да си ги търсят.
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не знам за общата култура на Десислава, но и твоята явно не е много добра - клОни към нулата дори хахахаха неграмотници.99% от вас не разбират нищо от музика и не могат да изпеят една правилна нота, затова не сте компетентни да се изказвате. Десислава може да е всичко, но не и лоша певица - тя пее страхотно всякакъв вид музика и то много по-добре от почти всички певици, които съм чувала. За пеенето не се изисква обща култура. А вие като сте толкова "морални" на тема акъл и морално поведение, защо не започнете да оплювате и своите футболни "идоли", които едно изречение не могат да скалъпят като хората, а им се кефите и кланяте. *** такива.
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Чета коментари и ми е направо смешно! Има два лагера - първите са типични хейтъри - "мани я тая смотанячка", а вторите започват винаги с "вие завиждате" !!! Няма едно обосновано мнение! Ще се опитам да дам такова - Десислава е добра певица, но е фолкпевица. С това допринася за изпростяването на нацията! А иначе добри певици в БГ има много - не е първата не е и последната добра певица. Говори по един уж мил начин, но много добре си защитава интереса! Манипулира ужасно! Кой не е чувал намеците, че предишния и мъж я биел и малтретирал, та всички да я съжаляваме? Но бързо се разбра, че тя му е изневерявала адски през цялото време! Това е чисто манипулиране в неин интерес! Все се оплаква от големия си бюст, но все натъам насочва вниманието, и уж все го намаля, а той вече прилича на виме! И какъв пример дава на младите момичета? Във Вип Брадър се разбра, че общата и култура клони към НУЛА!!! Манхатън бил столицата на Австралия ... боже боже !!! Това ли е примера за младите момичета?