Люта борба за фенове в Twitter, Бритни първа с 5 милиона

Актьорът Аштън Кътчър падна от почетното място
25 май 2010 13:45,
9
Люта борба за фенове в Twitter, Бритни първа с 5 милиона
Профилът на Аштън отстъпи на този на Бритни. Снимка: Twitter

Поп звездата Бритни Спиърс избута актьора Аштън Кътчър от първото място в класация за най-следвани известни личности в социалната мрежа Twitter, съобщи британският Daily Telegraph.

В момента Спиърс има почти 5 милиона последователи, с което остави съпруга на Деми Мур на второ място. Той има 4 950 084 фенове, които го следват.
 
При обявяването на класацията и новината, че е изгубил лидерската позиция, Кътчър набързо написа в Twitter: „Не ми пука“.

Известният холивудски блогър Перез Хилтън обяви на своите фенове да започнат да следват Бритни и да премахнат Кътчър от листата си.

Той написа: „Поздравления, Бритни. Давам ти няколко месеца, преди @LadyGaGa да мине теб и Аштън и да стане най-следваният човек в Twitter“. 
  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Machiavelli преди 13 години
Oще не съм ги видял тия интересни хора. Май единствените които пишат в Twitter нещо полезно са примерно хора които разработват програма или нещо от сорта и пускат ъпдейти относно развитието на дадения проект. Останалите които пишат са просто едни пубери, особено тия дето са фенове на Бритни и пишат колко я обичат.
8
0
 
3
 
! Отговори
До Machiavelli преди 13 години
Прав си че е супер тъпо и никой няма да те следва в Twitter. Има обаче и интересни хора. Които не пишат за *** си или пък за Листопад. Ама се иска малко брейн активити.
7
1
 
4
 
! Отговори
l преди 13 години
Не ме занимавай с глупости!
6
0
 
5
 
! Отговори
Редовен преди 13 години
Толкова ли няма с какво да си запълвате сайта вече, та сте почнали да пишите такива глупости.Толкова много по интересни, важни, забавни, любопитни истории се случват всеки момент.Dnes.bg айде моля Ви малко да пообмислите какво публикувате, ако не искате да започнете да губите аудитория.
5
0
 
20
 
! Отговори
krumov преди 13 години
Голяма глупост са и двата "социални" сайта и Facebook и Twitter. Това е голямата уловка, да бъдат следени хората и да си предават сами личното пространство. Нещо не схващам какво е социалното да пишеш "Ужасно ми е скучно и отивам до тоалетната че жена ми ще гледа листопад". Просто нямам идея каква е толкова голямата полза от тези сайтове
4
0
 
23
 
! Отговори
Machiavelli преди 13 години
Фейсбука донякъде го разбирам, ама тва Twitter е трагично зле, просто безсмислено. Имаш няква страница и можеш да пишеш само на нея, това ли да разбирам? Примерно "ей хора в *** съм и ***" или "отивам на вечеря" и всички ти гледат кво си писал?? Тва е супер тъпо, не виждам логиката в подобен сайт и най-жалкото е че има толкова умници в него.
3
0
 
41
 
! Отговори
Озадачен преди 13 години
Хич не ми дреме!!!! Ако китайският лидер се включи в тази класация няма да има кой да го победи. Само трябва да се направи организация за 1 000 000 000 китайци да гласуват - нищо работа :).
2
0
 
26
 
! Отговори
Al преди 13 години
Тъпо
1
1
 
35
 
! Отговори
Helzo преди 13 години
Жалка история......