Прощаваме се с Андрей Баташов

Поклонението e от 10:30 часа в Народния театър "Иван Вазов"
30 ное 2010 08:12,
101
Прощаваме се с Андрей Баташов
Снимка: Булфото

Днес изпращаме един от най-талантливите български актьори Андрей Баташов, който почина на 45-години след тежко боледуване.

Поклонението ще бъде от 10:30 часа в Народния театър "Иван Вазов". 

Андрей Баташов е роден на 10 септември 1965 година във Волгоград в Русия. 

Още по темата
29 ное 2010 10:34
361

Завършил е НАТФИЗ, където беше доцент по актьорско майсторство.

Има над 40 роли в театъра и киното. Сред публиката особено популярен беше моноспектакълът му "Секс, наркотици и рокендрол", който е игран над 500 пъти на сцената на Театър 199 в София. 

Андрей Баташов положи клетва като народен представител от парламентарната група на НДСВ на 17 октомври 2007 година. 

Той зае мястото на проф. Анелия Мингова, която беше избрана за член на Висшия съдебен съвет. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
18
 
9
 
! Отговори
VAS8ILISQNISEVROPA преди 13 години
ОТИДЕ НА ПО ДОБРО МЯСТО.....ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ ПИЕШЕ ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ БУТИЛКИ ВОДКА....
70
2
 
13
 
! Отговори
Dida преди 13 години
Bog da te prosti, Andrei.... Mir, pokoi i svetlina da ima dy6ata ti..., a nie 6te pomnim teb i polite ti v kinoto, teatara,izla4vaneto, s koeto plenqva6e.....
69
6
 
23
 
! Отговори
Scarabei преди 13 години
Много гнусотии прочетох от вчера в коментарите .. Аман от дребнави и злобни хорица.. Жалки сме.. даже пред смъртта си оставаме жалки.. Отиде си един голям товорец и човек.. Поклон! Дано си на по -добро място, Андрей!
68
2
 
15
 
! Отговори
бг преди 13 години
Сбогом,Андрей!
67
3
 
36
 
! Отговори
ОХ преди 13 години
Поклон пред паметта му! Вместо имен ден.........погребение. Независимо кой е и какъв е, човек е,никой няма право да плюе, който едва ли е навредил на някого и заслужава уважение.
66
4
 
19
 
! Отговори
Мила преди 13 години
Андрей беше с изкл качества за артист- красив, способен и трюдолюбив. Ако той беше на Запад наистина щеше да бъде звезда от типа на Пит и др. Но тук за всички способни хора от всички професии е така-чувстват се добре колегите когато човек е зле. И ужаса е, че днес когато е починал има хора доволни от това.И когато човек е така вижда и чува приятели, близки, грешки, прошки.юбови. единственото което най-истински искаше Андрей да го обичат, ама истински и от сърце.Затова даваше всичко и накрая
65
3
 
28
 
! Отговори
Юлия преди 13 години
Андрей нямаше пари, защото никога материалното не го еблзанело. Беше духовна личност. И много наивен. Затова го използваха навсякъде- всички приятели, близки, и обществени организации.До болка слушаше майка си.Нормално, тя го беше отгледала сама. И вярваше на всеки.Накря се умори от всичко и от всички.Разбра ги.Влюбваше се истниски и страдаше и за Криси и за жена си.Това е. другото е благодарност, че го имаше сред нас и ни подари таланта си и емоциите си.
64
1
 
45
 
! Отговори
Дидо преди 13 години
Мен ме потресе факта, че човека е бил много зле, а в Токуда не са искали да го приемат защото няма осигуровки, че събраните в " Байландо" 40 000 лева ще покрият само част от лечението му в тази болница. Защо неосигурени лица от малцинствата получават медицинска помощ винаги?
63
21
 
10
 
! Отговори
зрител преди 13 години
Чак пък изключителен талант! Лека му пръст на човека, ама ми писна да канонизират разни такива! А тези дето не ги харесват "завиждали"! Този като го гледах колко вода си пусна от очите на прощаването с т.нар. "цар" и толкова ми се срина в очите, че един моноспектакъл не може да го компенсира! А за ролите му в киното изобщо пък не се сещам!
62
6
 
16
 
! Отговори
kalina преди 13 години
Поклон!
61
9
 
18
 
! Отговори
родител преди 13 години
Причината за неговата смърт е "ку треска". Отворете учебника по Инфекциозни болести и четете. Стига сте го обсъждали. Бог да го прости. Жалко за младия живот. Той отива на по-хубаво място, където няма завистници и мухльовци.Мир на душата му.
60
3
 
28
 
! Отговори
бла преди 13 години
Ми, да. Като имаме по два бъбрека и два бели дроба съвсем спокойно може да си съсипваме единия- голям праз, нали си имаме друг :)))) А и откъде знаете колко е пиел човекът, вие ли му сипвахте?Вечна му памет!
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Две изключения в едно семейство, явно често се случват такива :) И примери има достатъчно, само трябва да провериш. Адмирации към твоите смислени постове, без тях днес.бг биха били излкючително ощетени Бог да го прости, човека.
58
10
 
4
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Постът беше абсолютно безсмислен! Прекаляваш с пиенето, увреждаш си черният дроб! Човек има един черен дроб за съжаление! И, като се съберат и появилите се усложнения, резултатът е напълно логичен... Как да няма логика, не изтъквай изключения!
57
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дядо ми почина от цироза, а не близваше алкохол. Другият ми дядо си беше алкохолик и диабетик, умря на 89 години, от пневмония... Всеки с късмета си, не винаги има логика.
56
3
 
25
 
! Отговори
Кан Крум преди 13 години
Поклон ,пред Човека с огромен талант.Светла му памет!
55
17
 
7
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Ами, да ви кажа... той сам си го избра! Тая цироза всъщност е основното му и най-тежко заболяване... Другото са получили се усложнения... Замислете се! Водката не прощава, дори и на руснаци! Поклон пред таланта му!
54
22
 
6
 
! Отговори
tv преди 13 години
Не ми е жал за пияници!Бог да го прости!
53
2
 
20
 
! Отговори
До той преди 13 години
Повръща ми се от теб. Заради такива грухтящи *** като теб България се превръща все повече в ***. Съжалявам, че пиша това под статия за опелото на големия Баташов, но ми е все по-трудно да приемам хладнокръвно войнстващата простащина, която ни заобикаля. Почивай в мир, Андрей! Вярвам, че там където си ще бъде светло на душата ти!
52
6
 
21
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Стига с тия здравни осигуровки! Оная с косата никога не се е интересувала от това плащаш ли си, или не си плащаш здравните осигуровки... Прибира, де когото свари! Той беше човек със свободна професия, и едва ли се е замислял да си плаща точно здравните осигуровки... Значение има как е живял, а той наистина живя! И, поне остави нещо след себе си за разлика от мнозина от нас...