Филип Киркоров спешно е приет в психиатрия

Лекарите в Израел в момента му правят изследвания
Обновена: 9 дек 2010 12:41 | 9 дек 2010 12:40, Елка Василева
100
Филип Киркоров спешно е приет в психиатрия
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Филип Киркоров, който замина от Русия след скандала около нанесения от него побой на 29-годишно момиче, в четвъртък беше открит в Израел – в медицинския център „Шиба“ (болница "Тел а Шомер") в Тел Авив, съобщи NEWSru Israel.

"Филип Киркоров беше приет в психиатричното отделение в болницата спешно. В момента му правят изследвания, след което ще бъде взето решение за по-нататъшните стъпки“, каза Ноа Брегман от пресслужбата на медицинския център.

Журналистът от „Известия“ Михаил Марголис пише, че е разговарял с Киркоров по телефона. От болничната си стая той съобщил, че поради изследванията е бил принуден да се откаже от участията, планирани за декември.

По думите на певеца неговото участие в новогодишните програми ще зависи от мнението на израелските лекари.

Още по темата

„Наистина периодично получавам пристъпи, при които ми е трудно да се контролирам и след това трудно си спомня защо съм се държал така. Съжалявам за случилото се на репетицията в Кремъл, готов съм лично да се извиня на Яблокова, но не мога да се свържа с нея по телефона“, заяви Киркоров.

Адвокатът на певеца Татяна Акимцева съобщи в сряда пред журналисти, че Филип Киркоров е заминал от Русия „за сериозни медицински изследвания“.

В медиите се появиха много материали по повод инцидента на репетицията за церемонията „Златен грамофон“ в Кремълския дворец.

По думите на Сергей Жорин, адвокат на пострадалата Марина Яблокова, Киркоров се възмутил от прожектор, който му светел в очите и той грубо започнал да обижда Яблокова, която отговаряла за техническото обезпечение на репетицията.

„Яблокова спокойно е помолила Киркоров да изчака, докато светлината бъде оправена, на което Киркоров отправил нецензурни обиди по микрофона. Тогава Марина се възмутила и помолила Филип да не я обижда. Филип изпаднал в бяс и с викове „Ще те убия!“ притичал до нея и я ударил с ръка по лицето“, разказа Жорин. Той уточни, че всичко е станало пред много свидетели.

По думите на Жорин от удара Яблокова паднала на земята. Тогава Киркоров я хванал за косата и започнал да я рита в гърдите и корема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още по темата: Филип Киркоров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
5
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Това, че сестра ти е к.рва, с иго знаеш, но това, че ти си ***, подтвърждаваш с коментара си. Да си жив!
49
4
 
3
 
! Отговори
Дядо Прас преди 13 години
Дядо Мраз личи си че и ти си ***.
48
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тоя са прави на луд да отърве затвора
47
0
 
11
 
! Отговори
? преди 13 години
Ще поясня какво имам впредвид като пиша за българския опит с исляма:Исл. е тук от 600г. За това време той не успя да се наложи.В момента България е единствената страна/ако греша нека бъда поправен/,вкоято групи мюсулмани приемат християнството-покръстванията на От.Боян Съриев в Родопите, а обратното не се случва!За Сравнение - Във Великобритания гаодишно 30хил поданници на Н.В.Кралицата годишно приемат исляма/официална статистика на ЕС/.Подобно нещо се случва и във Франция.А исл.ем.не ставатхр
46
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За съжаление всеки който стане известен зепочва да се има за Господ. Вярно, че подлизурковците много им помагат с лъжлшвата си услужливост и отдаденост. Тези си мислят, че всеки трябва да им прави метани и да работи в тяхна услуга. Просто си превишават правата и се самозабравят, да не говорим, че има хора които никой не ги е чувал,а са далеч по достойно за уважение с труда си. Цървула винаги се унася, парите не дават акъл и поведение.
45
3
 
2
 
! Отговори
gosho преди 13 години
i maikite im,i maikite....
44
6
 
8
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Докато не са ме баннали от сайта - за всички, които се правятна съдии и говорят, че тоя е бил ***, оня е бил *** - да Ви попитам, Вие всички ли сте спали с Киркоров, че да знаете, че е обратен. Аз не съм и няма да го направя, за това не знам и не коментирам интимните му отношения, пък Вие, щом коментирате, значи трябва да знаете от личен опит, иначе ако вярвате на слухове, то значи на всички Вас сестрите Ви са к..., *** да ги наречем, вапреки че е много меко казано!
43
5
 
7
 
! Отговори
вили преди 13 години
Здравко и Катя от Ритон са в много близки отношения с въпросния психар. Това е много разочароващо за феновете им , защото Филип Киркоров е един посредствен човек и певец с огромни претенции и самочувствие. Трудно ми е да разбера какво ги свързва? Или и тяхното ниво е толкова ниско, или имат интерес.Но какъв интерес? нещо концерти ли им урежда , от звездомания ли, сноби ли са? Необяснимо, но твърде разочароващо.
42
1
 
5
 
! Отговори
Tembel преди 13 години
hora na Filip. 40% v Israel sa ruski evrei, polovinata ot tiah sa doktori, prfesori, muzikanti i artisti. V kraina smetka shte go izkarat malko lud za da otarve sada.Tova e vapros na harakter i niama vrazka sas nikakvo zaboliavane. Celta e da izbegne sada i da otarve kojata.
41
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хмм доста странна случка е тази. Киркоров е изключително признат бохем, може би не е лесно и такъв да си.. и като цяло съвсем не дава вид на агресивен човек..
40
2
 
11
 
! Отговори
не вярвам преди 13 години
едва ли Киркоров има някакъв проблем с психиката! не вярвам... жалко за него, много е талантлив, роден артист е, но илим взема наркитици и се държи така просташки или страда от мания за величие!жалко за него...
39
6
 
7
 
! Отговори
Колю преди 13 години
Тоя обратяга не е ли имало кои да го нарита.
38
0
 
4
 
! Отговори
to преди 13 години
bih rekal to ina4e,vsi4kite bedi koito ni se strupaha sa rezultat ot takiva ***,koito tupo povqrvaha,4e kapitalizam ozna4ava luks,pari i hubav jivot za vsi4ki,....oba4e tva ne e taka,kato go proumeqt pove4ko hora moje i neshto da se promeni
37
6
 
10
 
! Отговори
Messi преди 13 години
Като гледам как плюете всички ... не знам ... определено си е наша,типично българска черта:( Способни сме всичко и всеки да оплюеме и ... затова и ще си страдаме...
36
13
 
4
 
! Отговори
ТОЧЕН! преди 13 години
педираса е македонец/ФИЛИП/ от арменски произход/КИРКОРОВ/изродила го еврейка в родната ни земя България. Е, така се раждат отрепките
35
17
 
12
 
! Отговори
??? преди 13 години
Ей, чета и не мога да повярвам на ушите си - значи вие всички вярвате на една ...., дето иска да изкара пари от Киркоров ???
34
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Типично българска черта...да оплюваме човек постигнал не малко...комплексарска нация(ако въобще може да се нарече така)...да станал е инцидент, но трябва ли да го обиждаме, че е п...рст...в крайна сметка какво общо има....това, че известните хора са в полезрението на всички не означава, че не е човек...и всичко човешко не му е чуждо....да го разпънем на кръст като Христос...
33
3
 
3
 
! Отговори
фен преди 13 години
Не се занимавай с "цинизмите" ми, аз и без това ги пазя само за червените - те друго не заслужават. За комунизма, връзката с СССР и "повлияването на имиджа" ни си прав(а), но това не е главното. А то е, че манталитетът на хората от съветската зона е увреден, опасявам се - неизлечимо.Това, че бившите съветски републики са още по-зле от нас, не е утешение, а с кого да се сравняваме - естествено със запада, те са по-развити. Но, за съжителство с исляма не можем да научим, защото не им е успешно.
32
9
 
10
 
! Отговори
? преди 13 години
Извинете, че ще напомня нещо очевидно:Т.н. "преход" е следствие на 45 г. комунизъм!Т.е. причинно-следствената връзка е:комунизъм/разрушаване на нормалната структура на обществото/ - "преход"/бих го нарекъл посткомунистическа катастрофа/или мъчително възстановяване на нормалността!
31
2
 
5
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Чакай малко, сътресение на мозъка или повреди в гръбначният стълб. Закщото и това срещам в руските медии! А кое е правилното? Един господ знаел Нито тези които са писали в руските медии, нито нашите журналисти, нито ние сме били свидетели на това, за това всеки от нас може да си говори каквото иска, но има съд, прокуратура и те ще се произнесат по случая компетентно. Само да те питам - ти ако имаш сътресение на мозъка, ще можеш ли да работиш на макс още едно цяло денонощие и да пътуваш, или не?

Спонсорирани публикации