Филип Киркоров спешно е приет в психиатрия

Лекарите в Израел в момента му правят изследвания
Обновена: 9 дек 2010 12:41 | 9 дек 2010 12:40, Елка Василева
100
Филип Киркоров спешно е приет в психиатрия
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Филип Киркоров, който замина от Русия след скандала около нанесения от него побой на 29-годишно момиче, в четвъртък беше открит в Израел – в медицинския център „Шиба“ (болница "Тел а Шомер") в Тел Авив, съобщи NEWSru Israel.

"Филип Киркоров беше приет в психиатричното отделение в болницата спешно. В момента му правят изследвания, след което ще бъде взето решение за по-нататъшните стъпки“, каза Ноа Брегман от пресслужбата на медицинския център.

Журналистът от „Известия“ Михаил Марголис пише, че е разговарял с Киркоров по телефона. От болничната си стая той съобщил, че поради изследванията е бил принуден да се откаже от участията, планирани за декември.

По думите на певеца неговото участие в новогодишните програми ще зависи от мнението на израелските лекари.

Още по темата

„Наистина периодично получавам пристъпи, при които ми е трудно да се контролирам и след това трудно си спомня защо съм се държал така. Съжалявам за случилото се на репетицията в Кремъл, готов съм лично да се извиня на Яблокова, но не мога да се свържа с нея по телефона“, заяви Киркоров.

Адвокатът на певеца Татяна Акимцева съобщи в сряда пред журналисти, че Филип Киркоров е заминал от Русия „за сериозни медицински изследвания“.

В медиите се появиха много материали по повод инцидента на репетицията за церемонията „Златен грамофон“ в Кремълския дворец.

По думите на Сергей Жорин, адвокат на пострадалата Марина Яблокова, Киркоров се възмутил от прожектор, който му светел в очите и той грубо започнал да обижда Яблокова, която отговаряла за техническото обезпечение на репетицията.

„Яблокова спокойно е помолила Киркоров да изчака, докато светлината бъде оправена, на което Киркоров отправил нецензурни обиди по микрофона. Тогава Марина се възмутила и помолила Филип да не я обижда. Филип изпаднал в бяс и с викове „Ще те убия!“ притичал до нея и я ударил с ръка по лицето“, разказа Жорин. Той уточни, че всичко е станало пред много свидетели.

По думите на Жорин от удара Яблокова паднала на земята. Тогава Киркоров я хванал за косата и започнал да я рита в гърдите и корема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още по темата: Филип Киркоров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
охооооОчевидно много свидетели има, щом чак такава постановка прави.
29
7
 
20
 
! Отговори
gte преди 13 години
Тоя *** е способен да каже и, че извънземни са го отвлякли и препрограмирали само и само да се отърве. ***!
28
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Филип е Варненска "гордост", защото е роден и пораснал във Варна. И си е абсилютно български п...раст. Много обича да разказва как Ванга му предсказала, че ще стане известен.
27
3
 
36
 
! Отговори
Niko преди 13 години
Нищо му няма,е*ати п**алския номер да пребиеш жена и на др ден да разбереш ,че имаш проблем и да забегнеш в Израел!
26
6
 
26
 
! Отговори
Драйфус преди 13 години
Гнусна обратна *** !
25
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бил я колкото да получи сътресение на мозъка и множество хематоми по тялото, защото я посритал малко и я повлачил за косата по пода. И ние четем в руския нет.
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
то...не,че е забравил какви ги е вършил. той просто се е САМОЗАБРАВИЛ вече. нищо,сега ще останат част от тоалетчетата му и перата за нашия азис.
23
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не е верно, майка му е еврейка от Русия, а на СерГей - еврейка от Украйна
22
0
 
2
 
! Отговори
Хм преди 13 години
Чел съм го някъде, но не помня къде...
21
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Както казват руснаците: л..ното и в Африка си е л..но!!!
20
3
 
10
 
! Отговори
Потап преди 13 години
Това от теб го чувам! Не знам да има такова нещо. От къде е твоята информация?До тези, които се чудят защо Киркоров е в израелска болница: ами не ви ли дойде на ума, че отговорът е "защото нивото на медицината в Израел е много високо"? Без конспирации, заговори, родословия и пр.
19
4
 
11
 
! Отговори
Хм преди 13 години
Нали знаете, че Израел е държава, която не позволява на лудите да я напускат. Могат да влизат в страната, но не може да излизат. Т.е. ако го изкарат луд, ще може да си живее там и никой с пръст няма да го пипне...
18
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мдам, отиде здрав прав български младеж в Русия и ... там му разказаха играта от алкохол, дрога и сифилистични рускини
17
2
 
12
 
! Отговори
уточнение преди 13 години
....свинския имидж е от 20-те години преход...
16
12
 
3
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 13 години
еми аз знам чее по лесно да обвиниш някой друг от колкото себеси но фактите са си факти киркоров е о т Български произход такаче киркоров сие ваш *** и нищо общо с Еврейте няма.
15
3
 
11
 
! Отговори
от варна преди 13 години
Филип Киркоров произхожда от артистично семейство на български певец от арменски произход и рускиня. - нищо еврейско...
14
0
 
4
 
! Отговори
понимател преди 13 години
да и ладно вы
13
0
 
34
 
! Отговори
2010 преди 13 години
Прах в очите на хората. Това приемане по "спешност" е с единствена цел да го изкарат времено невменяем, че инъче ще трявба да плаща като арменски поп на момичето. Харесва ми като изпълнител, но това е жалка история.
12
6
 
17
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Ха-ха, Джурналистите от Днес БГ да вземат да прочетат и някоя друга руска медия, за да открият истината. Наистина е ударил жената, ама не чак толкова, колкото пишете! Плюс това Жорин не е бил пряк свидетел на случката! Има си и официално изявление на организаторите на концерта от Русское радио - вземете прочетете и него! А Яблокова изобщо не е отговаряла за техн. част, задълженията и са били други, а не тези, за които е взела отношение. Иначе Фил са къв .*** ще я удря, си е негов проблем!
11
4
 
11
 
! Отговори
? преди 13 години
В общи лини си прав!Проблемът е че цинизмите с които се изразяваш замъгляват същността на казаното!България няма "свински имидж"!Бих казал българския иминдж е дълбоко повлиян от 45 години комунизъм и близка връзка със тогавашния СССР!Но все пак да не се сравняваме само със Зап.Европа.Какво да кажат хората в Украйна,Грузия,Армения и т.н.За Беларус да не говорим!Освен това и ние можем да научим на много неща Запада, стига да имаме необходимото самочувствие.Напр: Съжителството с исляма!

Спонсорирани публикации