Бекъмови потвърдиха, че са поканени на кралската сватба

"Мисля, че и двамата ще отидем", заяви Виктория
3 апр 2011 09:01,
40
Бекъмови потвърдиха, че са поканени на кралската сватба
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Бившата певица от "Спайс гърлс" Виктория Бекъм потвърди, че тя и съпругът й, английският футболист Дейвид Бекъм, са поканени на сватбата на принц Уилям и годеницата му Кейт Мидълтън, която ще се състои на 29 април, съобщи АФП.

Още по темата
"Радвам се, че сме сред поканените. Мисля, че и двамата ще отидем", заяви Виктория Бекъм за британското радио Харт.

Около 1900 души са поканени на сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям - вторият по ред наследник на британския трон след баща си - принц Чарлз. Церемонията ще се състои в Уестминстърското абатство в Лондон.

 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: бекъмкралска сватба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Епсилон преди 13 години
Слабо ме интересува сватбата на хора, които са известни само заради потеклото си! Живея в Англия и не спряха да оревават за тази сватба по медиите, на кого му пука въобще! Това са хора родени с привилегии, над останалите, не им се налага да работят докато обикновените британци ги съдират от данъци....пълна трагедия.
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бекъм става все по-грозен, до като Виктория се разхубавява, не знам на какво се дължи това, има една приказка за оня атрибут който оправя, но и разваля, да не е той причината.
33
1
 
4
 
! Отговори
Човек до Англия преди 13 години
Очевидно не живееш в България-ок,твое право.Но нямаш право да говориш така за своя народ, да българите са хора,които само могат да се оплакват,но твоите обиди звучат много грозно,когато ти си се махнал и не си останал тук и плюеш по хората, които се борят в тази държава...И поне коментара ти да беше градивен,а ти само обиждаш и сипеш ругатни- това поведение също е жалко и мизерно! :)
32
2
 
4
 
! Отговори
USA преди 13 години
Ти пък като си голямо нещо ходи си се кланяй там на принцовете и принцесите, дето нищо не са постигнали в живота, а се издържат на гърба на данъкоплатците. Егати демокрацията имате там 21 век.
31
1
 
2
 
! Отговори
Марк до Човек преди 13 години
Абсолюткно не си прав!Винаги е имало и трябва да има примери за подражание, или еталони, както предпочиташ!Ако древните римски патрици се бяха занимавали с благотворителност, никога нямаше да могат да създадат Древния Рим, като първообраз на днешния свят!Благотворителността е против естествените природни закони - според тях само силния оцелява!
30
2
 
5
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 13 години
Мисля, че подобни събития са тотална глупост...живеем в 2011 год.-богати,известни,принцове,принцеси-много,пълно е.Уилям и Кейт можеха при цялата си известност да си докарат много по-големи и искрени позитиви, ако вместо помпозна сватба с 2000 гости бяха дарили всички тези милиони за благотворителност!Щяха да останат в историята с добро дело!Не смятам,че щастието се съдържа в грандоманията, а това, че са "със синя кръв" не означава, че задължително трябва да правят събитие от сватбата си...
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е сватба на някакви простосмърни, но мисля че все пак ще отида, то и без това няма кво да правя.
28
0
 
1
 
! Отговори
A преди 13 години
I az njama sili za nishto sled tazi ugasno vagna novina..shte vzema da udarja edna uspokojavashta rakija i shte si ljagam da spja !!!
27
2
 
8
 
! Отговори
sako преди 13 години
"..Мисля, че и двамата ще отидем", заяви Виктория Бекъм" . Алооо Виктория, тук няма нищо за мислене ***. Отговори че за такава простосмъртна новобогаташка като теб е огромен жест и чест да те поканят на сватбата в кралското семейство на Англия. Тя мислила..... божее колко е проста и за колко голяма работа си мисли че е това женско парвеню.
26
0
 
6
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕНА преди 13 години
СЕГА ВЕЧЕ ЗНАМ *ЩО НАПОСЛЕДЪК НЯМАХ АПЕТИТ.:))))) АМИ *ЩОТО СЕ ПРИТЕСНЯВАХ,ЧЕ ПРИНЦА В СУМАТОХАТА ЩЕ ПРОПУСНЕ БЕКЪМЧЕТАТА.....ОХ!!!!!!!ОЛЕКНА МИ:))))))))
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
голям праз
24
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А Жорето Бекъма поканен ли е?
23
0
 
9
 
! Отговори
Евг. Минч. фон Бул преди 13 години
А аз съм организаторът на сватбата и ще съм един от почетните гости!
22
0
 
11
 
! Отговори
Барон Мади дьо Пети преди 13 години
И аз съм поканен, а защо сайта Днес.бг не пише!Сега се подготвяме с Баронесата и малките барбарончета за сватбата!!
21
0
 
11
 
! Отговори
Аргир преди 13 години
Дреме ми на гегата за тая сватба, още по-малко за тези, които били поканени. Ама ще ни я натрапват по всички медий до втръсване.
20
1
 
12
 
! Отговори
Пух преди 13 години
хах Били поканени на сватбата...кво от тва:D нали не са поканени на рд-то на Доби..кво избиват комплекси със тая сватба :DDD
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Къв е тоя Гуантанамо- талибан до Вики ?
18
1
 
12
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
А мама Божка?
17
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Tова е единствената, ама наистина единствената семейна двойка от известните, която може да бъде за пример! Виктория не изглежда умна, но явно има ценности.
16
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Бившата певица от "Спайс гърлс" Виктория Бекъм потвърди, че тя и съпругът й, английският футболист Дейвид Бекъм, са поканени на сватбата на принц Уилям и годеницата му Кейт Мидълтън, която ще се състои на 29 април"Е нема по-важна новина. Като в Япония има земетресения и гърми АЕЦ-а а България се рути. Най-важното е дали Бекъмови ще отидат на сватбата на принца. Още повече ме интересува дали Елтън Джон е забременял.

Спонсорирани публикации