Явор Бахаров спипан с марихуана

Столични полицаи го спрели за рутинна проверка
Обновена: 14 юли 2011 20:23 | 14 юли 2011 20:15,
337
Явор Бахаров спипан с марихуана
Явор Бахаров в компанията на Елена Петрова и Луиза Григорова. Снимка: Булфото

Звездата от сериала "Стъклен дом" Явор Бахаров е хванат с наркотици в центъра на столицата.

Според информацията на МВР вчера около 23.30 часа той бил спрян за рутинна полицейска проверка на ул. „Г.С. Раковски”.

В него служителите на реда открили хартиена сгъвка с марихуана. При последвалата експертиза било установено и точното количество – 0.75 грама.

Предстои доклад на материалите в Софийската районна прокуратура. Работата по случая продължава. Бахаров бил познат на органите на реда и с други хулигански прояви, уточняват от полицията.

По информация на "24 часа" при стария случай на хулиганство Явор бил задържан в полицията, след като счупил стъкло на автомобил на площад “Народно събрание” през 2007 г. Разследването по случая било приключено от дознател в СДВР и е предадено с мнение за съд.

Още по темата
  Явор Бахаров играе Хари в нашумелия сериал "Стъклен дом", а както във филма, така и в живота приятелка му е Луиза Григорова (Алекс).

Неотдавна друга звезда от сериала - Елена Петрова, също имаше проблеми с полицията, но заради шофиране след употреба на алкохол.

Тя беше заловена да кара с 1.2 промила алкохол в кръвта. Наказаха я с триста лева глоба и за една година й отнеха книжката.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още по темата: марихуанаЯвор Бахаров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
283
4
 
8
 
! Отговори
шофьора преди 12 години
Е това *** ако ми счупи стъклото на колата ще итрае труп в сериала.
282
6
 
6
 
! Отговори
аз преди 12 години
в цитираната от вас америка те обявяват за алкохолик (респ. наркоман) ако пиеш бира на обяд
281
5
 
5
 
! Отговори
киноманиак преди 12 години
това пък не е никаква новина!Трева си се пуши вечер по градинките здраво, а полицията ако иска да заповяда да провери.Явор и в филма и живота има раста имидж за който тревата е задължителен атрибут- така че той е в роля!:)Виж Елена, наистина се издъни и скромно-сладникавия праволинеен имидж стана на пух и прах, но като се замислиш явно внезапната слава кара всички да оглупяват- артисти, политици, певци и т.н.!:)))
280
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Причината тютюнът да е легален, а марихуаната не се крие единствено и само в икономически интереси на някои хора, тъй като е доказано, че нивото на пристрастяване към цигарите е доста по-високо от нивото на пристрастяване към тревата. И цигарите са доста по-токсични от тревата, но който не е чел книжки може само да се изказва като *** по форумите и да сочи с пръст! А що се отнася до слабата актьорска игра (което си е факт) не виждам какво общо има с тревата?
279
4
 
8
 
! Отговори
Bai Onzi преди 12 години
Абе ей холандецо! Първо откога Холандия е една от най-силните икономики в Европа и Света? И второ знаеш ли колко са законните ферми, в които се отглежда марихуана в Холандия? Не знаеш? Фермата е една! Та тази една проверена и отговаряща на изискванията и законите ферма НИКОГА не може да произведе количествата тревица, които се продават ежедневно. Та за какви данъци и такси ми говориш? Нямам против, който иска да си пафка, но подобни измислени глупости ме дразнят яко.
278
6
 
9
 
! Отговори
az do 281 преди 12 години
"Пък и вие тревата я консумирате с хероин ,кокаин и амфети" с това изречение получаваш наградата за: The biggest douche in the universe.P.s. пуших за 1ви път трева, когато бях на 15 ( сега съм на 31), а хероин никога не съм виждал през живота си, както и повечето хора които познавам
277
4
 
7
 
! Отговори
ZAX преди 12 години
Няма да пишете глупости и да заблуждавате и манипулирате хората. Това, че марихуаната се ползва за медицински цели не означава, че не е опасна. И морфин, метадон, кодеин и още куп наркотични вещества се използват в медицината, но това не означава, че всеки срещнат може да гълта от тях. В цитираните от вас Америка и Европа може да те обяват за наркотично зависим, ако те хванат да пиеш повече време сироп за кашлица съдържащ минимално количество кодеин.
276
4
 
7
 
! Отговори
anonimous 82 преди 12 години
283,недеи се представя за мен!Каква световна икономика е Холандия бе,имат висок стандарт,ама баш пък световна икономика,отка4ени наркомани като теб са!а ти 286 недеи ми говори за ползата от дрогата,искам да те видя след 5 години,като заприли4а6 на мумия..и тогава ми ги говори пак тия,утаики мрасни,фаштаите си 4укалата и дим да ви няма-кои за Холандия,кои за Щатите!Аман от ***!
275
3
 
3
 
! Отговори
ъ преди 12 години
Браво Цвъцо, едно голямо браво!!! Голям удар, от който тези мафиоти от Меделин и Лос Зетас едва ли ще се съвземат!!!А между другото Цвъци, дали има някакви новини по случая с изнасиленото и убито момиче в неделя, както и с човека дето вчера му наляли маскирани мъже хиселина в устата? а?
274
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако марихуаната е толкова опасна защо ли в Европа и Америка тя се отглежда с медицинска цел и се изписва с рецепта на възрастни хора? И дали тези възрастни хора след това минават на хероин? Или просто глупаците никога няма да свършат? А знаете ли че индустриалният коноп(в момента също забранен и вкаран в групата на наркотиците) може да замести нефта при производството на пластмаси и е идеален за производство на тъкани, платна, въжета и още много неща?
273
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Играта им посредствена, като професионалисти са нули,но откъм пороци правят конкуренция на големите звезди..
272
8
 
10
 
! Отговори
ц ц ц преди 12 години
Хаха, наркоман бил, че го хванали с под 1 гр. марихуана, а вие дето пушите по 1-2 кутии цигари на ден и се наливате с алкохол по кръчмите всъщност какви сте? ***! Аз не употребявам нито едно от 3те неща (алкохол, трева, цигари), но от опит с хора, които употребяват бих казала, че тия дето само пафкат трева от време на време са доста по-малки наркомани от редовните пушачи на цигари или редовно употребяващите алкохол. А вие дето плюете като луди от сутринта имате нужда от антидепресанти :)
271
7
 
6
 
! Отговори
anonimous 82 преди 12 години
Ти си тесногръд, ограничен ***. Живях 5 години в Холандия, където както всички знаят е легално. Това е една от най-силните икономики в Европа а и в света. Проблема изобщо не е втревата, а в *** като теб. Така или иначе консумацията в България на трева е много разпространена и е факт. *** като теб никога не биха се сетили че ако се легализира и се наложи висок данък, както е и в Холандия, държавата ще спечели страшно много. А и пак казвам проблема не е в марихуаната.
270
4
 
7
 
! Отговори
оскар преди 12 години
Каква звезда и съответно звезди могат да бъдат тия?Никакво сценично излъчване,статични и изкуствени!Не обичам турците,но преди време се загледах в техен сериал,не знам актьорите им какво училище са завършили,но те наистина играят изключително професионално,в класи са над нашите:звезди:!
269
6
 
5
 
! Отговори
anonimous 82 преди 12 години
За вредата от алкохола сам сагласен,ама 4е не са пафкали сам убеден!Пък и вие тревата я консумирате с хероин ,кокаин и амфети !После се 4удите що слабеете,падат ви зъбите,ставате като воса4ни статуи...абе ваша работа,но за лагерите сам твърдо ЗА!БГ няма нужда от такива като вас!
268
7
 
7
 
! Отговори
JCPenney преди 12 години
до 277Абе какво му се обясняваш,няма да те разбере.Пък и вече си е изпил кафето с 12 цигари Средец и е отишъл да коси рапица,като през цялото време псува правителството,сякаш то е виновно за провалът му като човек.
267
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
90% от коментиращите се изложихте здраво, показахте колко сте комплексирани, зависливи и неграмотни. Доказано е, че към цигарите и алкохола се пристрастява много по лесно и бързо, също така смъртността от прекомерната им употреба е в пъти по висока.
266
5
 
11
 
! Отговори
Някой преди 12 години
Голямя работа, кой знае какво станало. Поредния *** наркоман, какво от това че се води "актьорче" - да се друса пича, на кой му пука. Такъв път си е избрал пикльото, защо го съдите. Всеки има глава на раменете и сам си решава. Ама на тоя под къдриците явно е леко празно. Да не кара пил и друсан просто - да не застрашава околните, а за него най-малко ми пука. Просто поредния
265
8
 
10
 
! Отговори
аз до 274 преди 12 години
а сигурен ли си, че дедите ти не са пафкали ? Как би отговорил на ФАКТА, че "ракийката" е обявена за НАРКОТИКА (да, наркотик е, при това тежък), който е най-опасен точно поради мястото му в бита на хората и оттам поразиите които прави. А за факта не е довел до смъртта на милиони ? И е тласнал също толкова към хероин и други тежки наркотици ? Защото алкохола е 1вия наркотик, който всеки един наркоман е употребил? Няма нито един смъртен случей от употреба на марихуана!
264
4
 
4
 
! Отговори
хартиена сгъвка преди 12 години
" хартиена сгъвка " Нямам повече коментари ! :Х

Спонсорирани публикации