Мъжете, които всяка жена би искала да има в леглото си

Сп. "Мадам Фигаро" е направило класация на 15-те красавци
5 авг 2011 14:40,
270

На първо място е поставен актьорът Райън Гослинг, който покорява женските сърца със сантименталното си излъчване. Недостатъкът му е, че има навика да разхожда по-често кучето си, отколкото приятелките си, както и че по време на тези разходки предпочита да носи не особено естетични и елегантни потници. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

 

В разгара на лятото сексуалните фантазии на дамите се подхранват от снимки на техни звездни любимци в оскъдни облекла на плажа. На базата на тези фантазии сп. "Мадам Фигаро" е направило класация на 15-те красавци, които всяка дама би искала да има в леглото си, съобщи БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още по темата: мъже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
О тия само Патрик снимка 3 избирам
216
2
 
1
 
! Отговори
до 217 преди 12 години
Мисля споменах отдавна че съм спокоен, само това че се хиля, не ме прави нервен...ако мислиш така. Забава, мила. Докачливостта и нервността е при вас сигурно, когато поучавате Кремена, когато и казвате как да пише..един вид и казвате как да живее. Свобода имаме-стига да не нарушава свободата на другия. Кремена ли ви кара да си вадите очите за я четете? Виж, ако ви е обидила...както много хора го правят, това вече е нарушаване на личното достойнство. А това е подсъдно даже в реалния свят.
215
3
 
1
 
! Отговори
Тони преди 12 години
Наздраве,жив и здрав да си!И по спокойно...
214
4
 
1
 
! Отговори
до 213 преди 12 години
Скъпа Тони, хапчетата някой друг път, сега си пийвам ракията със салатката и се забавлявам с докачливи душици. Наздраве, мила!
213
2
 
0
 
! Отговори
жжа преди 12 години
гжо
212
1
 
0
 
! Отговори
. преди 12 години
.
211
3
 
1
 
! Отговори
Тони преди 12 години
Хапчетата,миличък-хапчетата .... пийни ги и беж в леглото,че е време!"Кременааа,кременаааа,Кременаааа,кременааа.....спасениеееее нямааа,щом си с пръстен към мен окованааааа " хахахахахаах
210
2
 
2
 
! Отговори
до 209 преди 12 години
Със смеха ли? Просто ме боли вече корема и не мога повече. Ти моето момче, защо си в още в тази мъртва тема? Жажда за внимание ли? Жажда да искаш да ми натриеш носа? Наистина ли смяташ че не се хиля с теб и тази там Тони. Нали сте голямата работа, защо обръщате внимание в една забравена тема на такъв като мен?Щото май лицемерни овчици сте вие, даже мноого съм ви бръкнал в плитките душици, за да прибегнеш до цънаето на минуси. Жалка история...комплексирана!
209
2
 
5
 
! Отговори
до 204 преди 12 години
Впрочем жаждата за чуждо внимание на коментиращите тук, е 90% поне. Затова има минуси и плюсове, за да се почувства някак си човека..особено ако му насъфкат само плюсове. И затова има стотици спорове на ден тук, защото хората са жадни за комуникация и особено когато не са съгласни с друго мнение на форумист.Затова и ти пишеш тук. Но пък ти не само пишеш- ти изпадаш в онова жалко състояние като ония които поучават Кремена, как да пише. Ти ме почаваш пък че навън било хубаво да излизам.Много смях
208
3
 
1
 
! Отговори
Тони преди 12 години
До 208Стига с тия минуси бе....Ти си толкова вглабен в тия коментари,че леле,минуса ...ми ще имаш минуси като си ограничен.Между другото шизофренията ти се обажда....време е да идеш на лекар!
207
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ха, какво стана със смеха ти? ядосан си нещо, и то яко. специално за теб продължавам да пиша с малка буква, да знаеш кой е. не искам повече да те приближавам към инфаркта. кеф ми беше да се гъбаркам с теб, даже ми е малко съвестно. провери си кръвното :)шегувам се, ей, да не почервенееш. *** кръвното. свобода, колега.
206
3
 
1
 
! Отговори
до 204 преди 12 години
Ясно е че малко ти куца аргумента с мъртвата тема, понеже само 2-*** тук веднага могат да ми нацъкат 2 минуса....Тони и оня г-н с малкат буква(може да си ти). Така че още 2 минуса за няколко минути не са проблем, нали? И най-важното-аз където си искам там ще пиша. Нито пъкще ми казваш дали да излизам навън или не. Не ме знаеш кой съм, какво работя, защо съм примерно в този форум и тази тема толкова дълго. Интереси, братче. както цял ден можеш да се наливаш с ракия примерно.Свобода мой човек!
205
1
 
1
 
! Отговори
Sia преди 12 години
As, lichno, zalagam na David Beckham i Patrick Dempsey.
204
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
въпреки това излизай отвреме навреме на въздух, за твое добро ще да е.
203
1
 
0
 
! Отговори
;) преди 12 години
ясно е, че жаждата ти за чуждо внимание надделя над здравия ти разум и в тема, отдавна мъртва като тази, трябваше да ти покажа пародията с достатъчно минуси, че да я схванеш.
202
1
 
1
 
! Отговори
до 201 преди 12 години
Между другото днес нямаше слънце над Варна...има сиви облаци. Затова си правя кефа тук. Нещо неясно?
201
4
 
1
 
! Отговори
до 201 преди 12 години
Мили мой усмивчо, пост 197 беше написан заради пост 188, който в момента на писането на 197 имаше 4 минуса. Напълно нормално е да си помисля, че са ми ги чатнали 4 човека. Но в следващия момент виждам пост 197 с 11 минуса и разбрах, че един човек цъка минуси само на поразия. Надявам се бях ясен за теб???))))
200
2
 
2
 
! Отговори
:) преди 12 години
хаха, май някой си направи душевна *** с тебе. и аз се смея до сълзи на наивността ти. ти ако беше толкова прозорлив пост 197 нямаше да го има примерно. не искам да ти разбивам илюзиите, но на никой не му пука нито коя е кремена, нито кой си ти /аз/. ако кремито ти е интелектуална величина, твое право си е, макар и резил. хайде не ставай патологичен случай, обикновено който през два реда казва колко се смее, всъщност пикае газ. варненското слънце е още високо, излез го виж.
199
1
 
0
 
! Отговори
от 199 преди 12 години
Давай давай минуси, няма се притесняваш , батка!))))
198
13
 
1
 
! Отговори
до 197 преди 12 години
Хакера с минусите...стана ли ти ясно колко заблудени и предубедени овчици има тук? Сам виждаш как ме мислят за Кремена...сигурно наблюдаваш IP адресите ни.Забавно е с теб...начаткай тези 11 минуси не за 1 минута бе, умник. Дай за по-достоверно през 2-3 минути минус. Темата да не е на първа страница?Не ставаш брато, елементарно чувство нямаш да манипулираш хората.